Çözüldü Oyunların acılış hızları cok yavaş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LiveForACause

Decapat
Yer
Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Mühendis-Muhasebe
pc_özet.jpg

Yukarıda 9 senelik bilgisayarın özeti mevcut. Sormak istediğim şu, COH2 - MC5 - CS:GO gibi oyunların açılışı uzun sürüyor (beklediğimden fazla) grafikleri de orta seviyede. Acaba sistemsel bir sorun mu var? Yani kapasitesi bu kadar mı? Bir de upgrade yapmak istesek toptan mı değiştirmek gerekir? Bunun için RAM-işlemci-anakart ne olmalıdır?

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Çözüm
Ben Q8300 ile coh2 ve CS:GO'da yavaş açılmıyor büyük ihtimal yazılımsal sorun olabilir. Oyunu açtığın vakit belki RAM'ı kullanan başka programalar vardır onlar yavaşlatıyor olabilir.
Ben Q8300 ile coh2 ve CS:GO'da yavaş açılmıyor büyük ihtimal yazılımsal sorun olabilir. Oyunu açtığın vakit belki RAM'ı kullanan başka programalar vardır onlar yavaşlatıyor olabilir.

Çözüm
Eki Görüntüle 531345

Yukarıda 9 senelik bilgisayarın özeti mevcut. Sormak istediğim şu, COH2 - MC5 - CS:GO gibi oyunların açılışı uzun sürüyor (beklediğimden fazla) grafikleri de orta seviyede. Acaba sistemsel bir sorun mu var? Yani kapasitesi bu kadar mı? Bir de upgrade yapmak istesek toptan mı değiştirmek gerekir? Bunun için RAM-işlemci-anakart ne olmalıdır?

Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Bahsettiğin oyunlar resimdeki taşınabilir HDD üzerinde mi kurulu yoksa SSD üzerinde mi kurulu ?

Taşınabilir HDD üzerindeyse onu SSD diske al. Açılış süresi kat kat hızlanacaktır.

Bilgisayarınız çok mu yavaş?
Artık istediğiniz gibi açılmıyor mu?
Çözüm bizde...
SSD alın canlandırın.

Şaka bir yana 10 yıllık sistemlerde bile SSD etkisi inanılmaz.

9 senelik bilgisayar için normal HDD yaşlanmıştır SSD alarak oyunları SSD kurarak açılış hızlarını hızlandırabilirsiniz ayrıca format atmayı deniyebilirsin.
Bilgisayarınız çok mu yavaş?
Artık istediğiniz gibi açılmıyor mu?
Çözüm bizde...
SSD alın canlandırın.

Şaka bir yana 10 yıllık sistemlerde bile SSD etkisi inanılmaz.
Sistemde zaten 850 Evo SSD var.

Sistemde zaten 850 Evo SSD var.
Oyunlar SSD üzerinde yüklü değildir büyük ihtimalle. Ekstra olarak belki genel olarak oyun yavaş açılıyordur bu konuda fikrin var mı?

Oyunlar SSD üzerinde yüklü değildir büyük ihtimalle. Ekstra olarak belki genel olarak oyun yavaş açılıyordur bu konuda fikrin var mı?

Yok yahu. 240'lık ssd'de yer kalmıyor. 1TB WD'ye attım o da Ultra güya 100MB'nin üstünde okuma hızı ama demek ki yine yavaş kalıyor.

Olmadı SSD temizleyip oyunları oraya atmayı deneyeyim.

Konu madem güncel bir sorum daha olacak. Razer tiamat 2.2 v2 ile Kraken TE arasında kaldım TE nasıl acaba? İyi midir. Bass oranı zayıf ama derinden zengin geliyor sanki. Uygun konu başlığı bulamadım kusura bakmayın 😁

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı