Oyunların hepsinin simgesi aynı oldu

İşletim sistemi
Windows 10

mesutmtw

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Bugün Fall Guys oynarken PC çöktü. Normalde olmuyordu böyle çökmeler. Çok nadir Valorant'ta karşılaşıyordum. PC'yi yeniden başlattım. Oyunların sımgesi gitti. Sonrasında ben kısayoldan bir tane oyunun simgesini ayarladım ve tüm oyunların simgesi aynı oyuna döndü. Ne açarsam açayım oyun açılıyor resimde gözüktüğü gibi. CS:GO açsam bile Poppy Playtime açılıyor. Bunun çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. Bugün Fall Guys oynarken PC çöktü. Normalde olmuyordu böyle çökmeler. Çok nadir Valorant'ta karşılaşıyordum. PC'yi yeniden başlattım. Oyunların sımgesi gitti. Sonrasında ben kısayoldan bir tane oyunun simgesini ayarladım ve tüm oyunların simgesi aynı oyuna döndü. Ne açarsam açayım oyun açılıyor resimde gözüktüğü gibi. CS:GO açsam bile Poppy playtime açılıyor. Bunun çözümü nedir?

Hocam virüsten olma ihtimali var bir Windows Defender'dan tarama yapar mısınız?

Hocam virüsten olma ihtimali var bir Windows Defender'dan tarama yapar mısınız?
hocam kusura bakma cezam vardı yeni cevaplayabiliyorum. normal tarama temiz çıktı. fakat virüs taraması yaptığımda dışlama bölümüne .exe şeklinde birşeyin olduğunu fark ettim. kaldır dediğimde bişey olmuyor hala orda kalıyor. wifi audio adında bir program kurmuştum eğer virüs ise bundan olmasından şüpheleniyorum pc yi her açmamda bu programı açmak için izin yeri çıkıyor

burada ki arkadaş çözmüş sorunu, oradan bakarak yapabilirsin.
hocam zaten durumu anlattığım yazıda sizin attığınız arkadaşın yaptığı şeyi yaptığımı daha da kötü olduğunu yazmışım

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (37).png
    Ekran Görüntüsü (37).png
    224,4 KB · Görüntüleme: 34
hocam kusura bakma cezam vardı yeni cevaplayabiliyorum. normal tarama temiz çıktı. fakat virüs taraması yaptığımda dışlama bölümüne .exe şeklinde birşeyin olduğunu fark ettim. kaldır dediğimde bişey olmuyor hala orda kalıyor. wifi audio adında bir program kurmuştum eğer virüs ise bundan olmasından şüpheleniyorum pc yi her açmamda bu programı açmak için izin yeri çıkıyor

hocam zaten durumu anlattığım yazıda sizin attığınız arkadaşın yaptığı şeyi yaptığımı daha da kötü olduğunu yazmışım
Hocam o zaman temiz format atın. Hiçbir teknik bilginiz yoksa bilgisayarcıya verin. Harddiskinizde önemli verileriniz varsa yedekleyin.

Hocam o zaman temiz format atın. Hiçbir teknik bilginiz yoksa bilgisayarcıya verin. Harddiskinizde önemli verileriniz varsa yedekleyin.

Hocam format konusunda bilgim yok bununla ilgili bir video var mı içinde önemli şeylerim yok bilgisayarciya goturemiyorum ayağım kırık maalesef çok uzağımda kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı