Ahmetiweii3 Picopat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 454 Çözümler 1 5 Aralık 2024 #11 Mehmet.Heroo dedi: Grand RP için sadece orijinal GTA 5 gerekir hangi platformdan aldığınız onları ilgilendirmez. Genişletmek için tıkla... Pekala önerebileceğin bir key sitesi var mı peki?
Mehmet.Heroo dedi: Grand RP için sadece orijinal GTA 5 gerekir hangi platformdan aldığınız onları ilgilendirmez. Genişletmek için tıkla... Pekala önerebileceğin bir key sitesi var mı peki?
jack flomes Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #12 Ahmetiweii3 dedi: Pekala önerebileceğin bir key sitesi var mı peki? Genişletmek için tıkla... Eneba kinguin
Ahmetiweii3 dedi: Pekala önerebileceğin bir key sitesi var mı peki? Genişletmek için tıkla... Eneba kinguin
falxxx Decapat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 769 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #13 Ahmetiweii3 dedi: Merhaba birçok oyunun Key'i olduğunu gördüm, bunlar tam olarak ne? GTA 5 almayı düşünüyorum diyelim aldığım key ile ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... CC yapılmışsa Steam'de ban yiyorum diye biliyorum.
Ahmetiweii3 dedi: Merhaba birçok oyunun Key'i olduğunu gördüm, bunlar tam olarak ne? GTA 5 almayı düşünüyorum diyelim aldığım key ile ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... CC yapılmışsa Steam'de ban yiyorum diye biliyorum.