Oyunların Reg dosyalarına nasıl ulaşırım?

5STREET

Hectopat
Daha fazla  
Oyunların Reg dosyalarına nereden ulaşırım? Nerede saklanır bular. Dosya konumunu bul gibi birşey yok mu ki Türkçe yama yapacağım bu yüzden yapamıyorum.

Bu sitenin yamaları güvenilir midir sizce ? OyunCeviri.com - Oyunlar Artık Türkçe

Son düzenleyen: Moderatör:
Regedit'i açıp oyunun adını ya da kısaltmasını arayarak ulaşabilirsin. Ama Steam varken ne gerek var ?
Siz söyledikten sonra Steam' a göz attım. Korsandan bile ucuz ama her oyunda dil yok mesela "Prince of Persia: The Forgotten Sands™ Digital Deluxe Edition" Malasef türkçe dil seçeneği yok.

Oyun Çevirinin şimdiye kadar yamaların'da bir hata görmedim.

Oyunçeviri'ye kesinlikle güvenebilirsiniz.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için ve çok güzel bir iş çıkarmışlar bence. Aynı yamayı 2. kez kurmak istediğimde bide yalnış yere yüklemişsem kalıntıları kaldırayım mı diye soruyor. Bir çok kez oyunları türkçe yapmak için virüs yediğimi hatırlıyorum.

Türkçe tercümesi olmayan oyun için illa da "nasıl yok ahan ben buldum" kafasında gidersen virüsü yersin. O aslında senin gibi düşünenleri tuzağa düşürmek için yapılıyor. Yoksa bekleyeceksin. Yoksa yoktur. Zaten anket falan doldurup indireceksen artık default anlayacaksın virüs olduğunu. Anlamıyorsan hayat zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…