F FurkanSahin Hectopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 287 22 Mart 2023 #1 Selam, Steam üzerinden indirmiş olduğum oyunların simgesi resimdeki gibi görünüyor ve kendi ikonları görünmüyor. Sıfırdan kısayol ekledim fakat bir türlü çözemedim. Dosya Ekleri resim_2023-03-22_205517101.png 5,6 KB · Görüntüleme: 36
Selam, Steam üzerinden indirmiş olduğum oyunların simgesi resimdeki gibi görünüyor ve kendi ikonları görünmüyor. Sıfırdan kısayol ekledim fakat bir türlü çözemedim.
Technomancer18 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #2 Çözüldü: Steam oyun logoları gözükmüyor ve açılmıyor Oyunun kısayolları gözükmüyor. Sadece kütüphaneden açabiliyorum. Iconcashe dosyasını sildim yeniden başlattım falan ama hiçbir şey değişmedi. www.technopat.net
Çözüldü: Steam oyun logoları gözükmüyor ve açılmıyor Oyunun kısayolları gözükmüyor. Sadece kütüphaneden açabiliyorum. Iconcashe dosyasını sildim yeniden başlattım falan ama hiçbir şey değişmedi. www.technopat.net