Oyunların simgesinin kaybolması

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Elektronik Mühendisi
Bu sorunu ilk kez yaşıyorum. Daha önceden sorunu yaşayıp da çözüm bulan var mıdır? Üstelik kafasına göre hareket ediyor. 😀

• Bir gün giriyorum, sıkıntı yok. Diğer gün 2 oyun klasörü dünya simgesinde oluyor. Bazen farklı 1-2 oyun oluyor, önceden olan oyun düzeliyor.
  • Kısayolu silip Steam üzerinden yeniden oluşturduğumda sorun düzelmiyor.
  • Dosya doğrulama yapıyorum ama sonuç değişmiyor.
Bu sorun sadece Steam'de var sanıyordum ama Origin oyunlarında da oluyor. Muhtemelen Windows küçük resimleri siliyor diyeceğim ama oyunun klasöründe icon duruyor. Kısayol özelliklerine girip klasördeki simgeyi seçtiğimde düzeliyor ama birkaç saat sonra tekrar gidiyor.

Windows dosya temizliğini el ile manuel yapıyorum. Yapmamama rağmen yine gidiyor.

Bu sorunu ilk kez yaşıyorum. Daha önceden sorunu yaşayıp da çözüm bulan var mıdır? Üstelik kafasına göre hareket ediyor.😀

• Bir gün giriyorum, sıkıntı yok. Diğer gün 2 oyun klasörü dünya simgesinde oluyor. Bazen farklı 1-2 oyun oluyor, önceden olan oyun düzeliyor.
Bu sorun sadece Steam'de var sanıyordum ama Origin oyunlarında da oluyor. Muhtemelen Windows küçük resimleri siliyor diyeceğim ama oyunun klasöründe icon duruyor. Kısayol özelliklerine girip klasördeki simgeyi seçtiğimde düzeliyor ama birkaç saat sonra tekrar gidiyor.

Windows dosya temizliğini el ile manuel yapıyorum. Yapmamama rağmen yine gidiyor.

Steam kısayol oluşturamadığı için mecbur Steam içerisinden oyuna giriyorum.

Bu sorunu ilk kez yaşıyorum. Daha önceden sorunu yaşayıp da çözüm bulan var mıdır? Üstelik kafasına göre hareket ediyor. 😀

Ben korsan oyunda yaşıyorum o problemi masaüstünde simge var klasöre atınca simge yok.:D

Hocam, zamanında bir virüs vardı Musallat diye. Sanırım o, görev yöneticisinde uygulamalara iyice bakın gözükür. Eğer oysa virüsün yapımcısı kendisi kaldırmak için bir antivirüs yayınladı :D
Dün kontrol ettim. Öyle bir şey yoktu.

Ben korsan oyunda yaşıyorum o problemi masaüstünde simge var klasöre atınca simge yok.:D
Anlamadım ya. Windows kısayol siliyor diyeceğim fakat kendiliğinden düzeliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı