Epic Games Oyunlarında Steam arayüzü kullanmanın yolu var mı?

ayxorb

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Epic Games'i Fortnite ve GTA 5 için kullanıyorum. Bu oyunlarda Steam arayüzü ve Steam FPS sayacı kullanmak mümkün müdür acaba?

Merhaba. Epic Games'i Fortnite ve GTA 5 için kullanıyorum. Bu oyunlarda Steam arayüzü ve Steam FPS sayacı kullanmak mümkün müdür acaba?

Steam istemcisinin sol altinda oyun ekle kismindan en ustteki Steam disi oyun ekleme secenegiyle oyunu ekleyin. Oyun Steam kutuphanenize ekleniyor, oradan baslatmayi deneyin. Belki olabilir.

Hocam bu playsitationda Xbox arayüzü istemek gibi bir şey.

Evet mümkündür hocam Steam arayüzünde sol altta bulunan.

Butonuna basınız daha sonra açılan sekmeden.

Kısmını seçip açılan pencereden göz at butonuna tıklayın orada oyunun klasörünü bulup EXE dosyasını seçin oyun Steam kütüphanenize eklenecektir o şekilde FPS ve Steam arayüzünü kullanabilirsiniz her oyuna çalışır mı emin değilim ama birkaç oyun üzerinde deneyiniz ben de çalışmakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…