Merhaba arkadaşlar bugün İninal kartıma para yükledim, 15 TL olan Minecraft Premium aldım ama bana çalışmayan hesap verdiler. WhatsApp'tan yazdım, her yerden yazdım cevap vermediler. Ne yapabilirim arkadaşlar? Site bu: Minecraft Ucuz Premium | Ucuz Minecraft Premium hesaplar
Her buna benzer konu açıldığında diyorum. Böyle sitelerden almayın. Orijinal siteden alın. Pahalı gelecek ama yapacak bir şey yok diğer türlü dolandırılma riskiniz fazla oluyor. Yapabileceğiniz bir şey yok. 15 TL için uğraşmaya değmez bence.
Explore new gaming adventures, accessories, & merchandise on the Minecraft Official Site. Buy & download the game here, or check the site for the latest news.
Bu fiyata ne bekliyordunuz ki? Böyle satılan ve çalışan hesaplar bile tüm serverlarda banlı oluyor. 200 küsür TL olan şeyi 15 TL'ye almayı mı düşünüyorsunuz? Sadece orijinal siteye güvenin.
Merhaba arkadaşlar bugün ininal kartıma para yükledim, 15 TL olan Minecraft Premium aldım ama bana çalışmayan hesap verdiler. WhatsApp'tan yazdım, her yerden yazdım cevap vermediler. Ne yapabilirim arkadaşlar? Site bu: Minecraft Ucuz Premium | Ucuz Minecraft Premium hesaplar