"oyunlışveriş.com" güvenilir mi?

Almalı mıyım? Gayet iyi bir teklife benziyor.
Eğer sahte değilse 5 tane alabilirim yardımcı olur musunuz site güvenilir mi?
Hiç gerek yok kodlar yanlış gelebilir çok uğraştırırlar ayrıca böyle yerlere kredi kartınızı girmeyin hiç güvenilmez

Daha önce buradan key almıştım. Güvenilirdi. Fakat satıcılara göre değişir. Linkte bulunan ürünün satıcı yorumları.

Hatta ImPluto isimli yayıncı abimiz'de buradan almıştı. Fakat satıcı'dan satıcı'ya değişir.
3.JPG

Bir sitenin SSL sertifikasına sahip olması her siteye güvenebileceğiniz anlamına gelmiyor. Bu gün ister kurumsal ister bireysel site kurun SSL sertifikasını ücretsiz veren bir çok site var. Son olarak ister Türk ister Yabancı olsun kimse 350 TL'lik bir 75 Kuruşa indirmez. Bu tarz siteler genelde dolandırıcı çıkarlar ve olan sizin paranıza olur. Bana kalırsa almayın.

Bir sitenin SSL sertifikasına sahip olması her siteye güvenebileceğiniz anlamına gelmiyor. Bugün ister kurumsal ister bireysel site kurun SSL sertifikasını ücretsiz veren birçok site var. Son olarak ister Türk ister yabancı olsun kimse 350 TL'lik bir 75 kuruşa indirmez. Bu tarz siteler genelde dolandırıcı çıkarlar ve olan sizin paranıza olur. Bana kalırsa almayın.

Hocam 75 kuruş yani Papara sanal kart kullanarak hem bilgileriniz açığa çıkmaz hem denemiş olursunuz.

Güvenirliği tartışılır. Satıcının 1000’den fazla başarılı satışı var. Sanal kart açarak alabilirsiniz. Ben de deneyebilirim hatta şansımıza belki oynayacağımız bir şey çıkar. Mutlaka sanal kart oluşturarak alım yap.

Güvenirliği tartışılır. Satıcının 1000’den fazla başarılı satışı var. Sanal kart açarak alabilirsiniz. Ben de deneyebilirim hatta şansımıza belki oynayacağımız bir şey çıkar. Mutlaka sanal kart oluşturarak alım yap.
Hocam kendi tosla kartım var ondan bakiye yükleyerek denesem acaba sıkıntı olur mu
Hocam satıcı güvenilir gibi. Ayrıca kaç defa alım yaptım site güvenilir, ve canlı desteği memnun bıraktı. Satıcılara dikkat etmek lazım.

Tamam hocam ilk denemelik alacağım sonra memnun kalırsam 5 tane de alabilirim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı