Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bu siteyi yeni keşfettim. Daha önceden bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi? Site güvenilir mi?
Kimse bilmiyor mu bu siteyi?
Kimse bilmiyor mu bu siteyi?
Siteyi ilk defa duyuyorum bir sorun çıkacağını sanmam genelde gönderiyorlar ama garanti olsun derseniz:
1- Türkiye'nin En Kaliteli Epin ve Oyun Alışveriş Sitesi | Game Satış
2- GamersGate - Buy and download games for PC now - FIRSATLAR
3- hi2Games.com Online Oyun Satış , oyun epin ve oyun cd key satışı
Bu sitelere bakabilirsiniz, genelde en ucuzu Hi2games oluyor. 2 gün önce ilk alışverişimi yaptım, sağ olsunlar canlı destek çok yardımcı oldu bana, Dying Light full paket Steam'de 30 TL iken ben 20 TL'ye satın aldım. GamersGate de Steam'deki indirimli fiyatla aynı paraya satıyorlar ve üzerine az da komisyon alıyorlar. Gamesatış da güvenlidir, daha önce 10 liraya Middle Earth Shadow of Mordor almıştım. Güvenle tercih edebilirsiniz. Steam indirimlerini takip edin, mesela bu hafta indirimde olan oyunlar Dying Light, Rocket League falan filan var, Steam'de indirimde olunca bu sitelerde de indirime giriyor ve daha ucuz oluyor. İade şansınız yok yalnız, ona dikkat edin. Oyun hesabınıza gönderildikten sonra iade edilmiyor ama oyun hesabınıza gönderilmez ise Hi2games'in canlı desteğiyle konuştuğuma göre para iadesini yapıyorlar.
Ben oyun alırken her zaman https://epinevreni.com sitesini kullanıyorum. Ödeme onaylandıktan sonra 2-3 dakika sürmeden gönderim sağlıyorlar. 1k civarında alışverişim oldu sorun yok. Üründen ürüne değişiyor örneğin ben pubg almıştım steam cd key şeklinde aktifleştirdiler, gta 5 aldım gift şeklinde gönderdiler. Hi2games önermiyorum çok fazla şikayet var hakkında.
Genelde gittigidiyor üzerinden alışveriş yapıyordum. Hiç sorun yaşamadım. Gittigidiyorda dükkanları var. Sonra sitelerine göz attım gittigidiyordan daha düşük fiyata satıyorlar. Sitelerinden alışveriş yapmaya başladım. Artı her aldığım ürünün faturasıda e-fatura olarak mailime düşüyor. Türkiye faliyet gösteren vergileri ödeyen bir site.
İtem satış kullanyorum ben ama açıklamayı iyi okumak. Önemli ben Dead Cells Steam key aldim verdilerde ama oynun keyini vermemişler. 9 DLC DLC keyi vermişler.