Oyunparam sitesi güvenilir mi?

Merhaba, oyun alacağım. OyunParam sitesi uygun fiyatlarla oyun satıyor ama hiç alışveriş yapmadığım için bilmiyorum, site güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostum, mesela hangi oyun uygun alacağın oyun hangisidir? Gözden geçirmekte fayda var.

Adını ilk defa duydum ve site tasarımı biraz şüphe uyandırdı bende ama bilen birine danış sadece tahmin ediyorum.

Konuyu takipteyim. Red Dead Redemption 2 150 TL olarak fiyat biçilmiş. Steam'den hediye sistemiyle çalışıyorlar anladığım kadarıyla. Bilgisi, deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur.

Konuyu takipteyim. Red Dead Redemption 2 150 TL olarak fiyat biçilmiş. Steam'den hediye sistemiyle çalışıyorlar anladığım kadarıyla. Bilgisi, deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur.
Hi2games te ultimate edition 155.80 TL hocam. Gayet güvenilir site ben almayı düşünüyorum.

Hi2games te ultimate edition 155.80 TL hocam. Gayet güvenilir site ben almayı düşünüyorum.

Alırsanız bana mesaj atabilir misiniz hocam size zahmet? 2. öğretim okuyorum harç yatıracağım şu ara para ayıramayacağım ama siz alırsanız ve bana bildirirseniz çok memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…