Oyuns.com güvenilir mi?

Hasancan36

Hectopat
Daha fazla  
Liste garantili Steam key alacağım listede AAA kalitesinde oyunlar var ve garanti geliyormuş. Yorumlarda da geldiğini gördüm. Hiç alışveriş yapan oldu mu, doğru mu?

Gelmeyecek boşuna alma. İçindeki en dandik oyun çıkacak.

Gelmeyecek boşuna alma. İçindeki en dandik oyun çıkacak.

Hocam bilemiyorum liste garsntili diyor çoğu youtuberede sponsor olmuşlar diye duydum liste dışından bir şey çıkmamış yprumlarda.

@iamemreakin Hocam kurucusuysanız, ki instagramdan da gördüm kurucu olduğunuzu başka bir technopat postunda neden sanki müşteriymiş gibi yazdınız "ben bir sürü oyun aldım sorun yok" şeklinde. Silcekseniz de ssini aldım silemezsiniz bilginize. Dürüst iş yapmanızı tavsiye ediyorum.

oyuns.com'dan şuana kadar sayısız ürün aldım. Hiçbir sorun yaşamadım ürünleri anında teslim ediyorlar. Tercih edebilirsin.
Bakarsanız Dürüst bir site olduğunuzu iddia ederken bunu yapmak pek iyi bir davranış gibi değil

Başka başlığa yazdım buraya da yazıyorum. Sattıkları başka ürünler için yorum yapamayacağım fakat sakın random Steam key almayın.
"Keyleri toptan aldığımız için ucuza geliyor bu şekilde zarar etmiyoruz" diyorlar. Millet de kafasından diyor "AA buradaki oyunların hepsi zaten adamları zarara sokacak şeyler, demek ki gerçekten toptan alıyorlar bu şekil kar edebiliyorlar. Yorumlar da var. Demek ki dedikleri doğru gerçekten de Spider-Man RDR2 falan veriyorlar."
Yemeyin.
Senin o kadar ucuza verip de kar edebilmen için toptan kaç key alman gerekiyor? 1 milyon 2 milyon falan mı?
Toptan aldıkları doğru fakat toptan aldıkları keyler 10 dolarlık oyunların keyleri falan. Size onları kakalayıp onlardan kar ediyorlar. RDR2 falan beklemeyin yani . Yorumlar falan da sahte. Olumsuz yorum atarsanız onu yayınlamıyorlar bile. Yemeyin şunu.

Yalan soyluyorsun gercekten de o oyunları veriyoruz diye burada kolpa sıkma. Rockstar'dan gerçekten toptan RDR2 temin ettiğini kanıtla, senden alışveriş yapalım.

Son düzenleme:
Kesinlikle almayın Steam liste garantili key aldım anında teslim yazmasına rağmen teslim edilmedi destek talebi açıyorum yarım saat sonra cevap yazmadan destek talebini kapatıyorlar param çöp oldu hiçbir şekilde güvenilir değil almayın aldırmayın.

Hizmet vermiyorsunuz bir sürü mağdur var işinizi düzgün yapın kullanalım sizi.
Ayrıyeten random key satışlarınızda yanıltıcılıktan faydalanıyorsunuz muhtemelen dava yemeyin diye 1000 tane çöp keye 1 tane güzel oyun koyuyorsunuz. Ben de alışveriş yaptım sizden kötü yorum yapmama izin vermediniz yorumumu yayınlamadınız.

Ayrıca kim niye şikayet edemiyormuş isteyen istediği zaman yazar CİMER'e şikayet eder hukukun üstünde misiniz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…