Oyunsekmem güvenli mi?

EnoPingoo

Femtopat
Daha fazla  
İnternette gezinirken Assassin's Creed Valhalla'yı 25 TL'ye sattıklarını gördüm. Çok güvenli olduğunu sanmıyorum ama bir bilgisi olan ya da önceden oradan alışveriş yapan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güvenli değil gibi görünüyor ilk defa duyuyorum hesap satın alacaksanız gamesatış'ı öneririm orada çok yorumlu onaylı mağazalardan alabilirsiniz.

Böyle sayfalar güvenli değil aynı hesabı farklı farklı kişilere satabiliyorlar.

İnternette gezinirken Assassin's Creed Valhalla'yı 25 TL'ye sattıklarını gördüm. Çok güvenli olduğunu sanmıyorum ama bir bilgisi olan ya da önceden oradan alışveriş yapan var mı?

Valhalla 25 TL hiç güvenilir değil.

Güvenilir durmuyor, malum siteden çalıntı hesapları alıp satıyorlar gibi duruyor.

GameSatış gibi sitelerden alsan 4 oyunu 25 TL almıştım FIFA 21 R6 Forza Horizon 4 Ultimate Edition Minecraft Premium Mojang hesap

Sekiro'yu da 25 liraya satıyorlar Yok bence güvenli değil.
Şahsen en güvenli steamden alışveriş yapman ama hep indirim zamanlarını bekle gerçekten en güvenilir orası.

Hocam nasıl oluyor? Aile paylaşımı mı?

Hocam Şimdi hesap verıyorlar FIFA 21 oflline giriyorsun Forza Horizon 4 eşitleme kapatarak (daha denemedim) Minecraft da hesap R6 da hesap herkes giriyor şifre deiştirmıyorlar hesabta sorun çıkarsa yeni hesap vs verıyorlar destek çıkıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…