Steam Oyunu görmüyor

ulaskadma

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, sorunum şu şekilde. Birkaç ay önce Steam'in açılmaması sorununu yaşamıştım. Steam D sürücüsündeydi, az önce C sürücüsüne taşıdım, şu anda çalışıyor. Ama CS2 D sürücüsünde kaldı Steam'den D ye yeni bir indirme yeri açtım oyunu oraya taşıdım oyun var ama Steam hala CS2'yi indirmeye çalışıyor sorunu nasıl çözerim?

Selamlar, sorunum şu şekilde. Birkaç ay önce Steam'in açılmaması sorununu yaşamıştım. Steam D sürücüsündeydi, az önce C sürücüsüne taşıdım, şu anda çalışıyor. Ama CS2 D sürücüsünde kaldı Steam'den D ye yeni bir indirme yeri açtım oyunu oraya taşıdım oyun var ama Steam hala CS2'yi indirmeye çalışıyor sorunu nasıl çözerim?
Bırakın indirsin hocam.

Daha önce hiç yapmadım. Anlatabilir misin?

Oyunda eksik dokular veya diğer içerikler varsa ya da oynarken çökme yaşıyorsanız, Steam'e o oyunun dosyalarını doğrulatarak oyunun doğru bir şekilde kurulup kurulmadığını doğrulayabilirsiniz.
  1. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Steam'i başlatın.
  2. Bir oyuna kütüphanenizden sağ tıklayın veya oyunun kütüphane sayfasında sağ tarafta bulunan dişli simgesine tıklayın.
  3. Açılır menüdeyken özellikler... seçeneğini seçin.
  4. yüklü dosyalar sekmesini seçin ve oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula butonuna basın.

2c000cc2a990cf143145d2f697a315692f171538.png
  5. Steam oyunun dosyalarını doğrulayacaktır. Bu işlem birkaç dakika sürebilir.

2633d7ae8d4b626f6b31dc918a571b5ce53cb323.png
Kaynak: Steam Destek :: Oyun Dosyalarının Bütünlüğünün Doğrulanması

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı