Steam Oyunu indirmiyor

lealuza

Centipat
Daha fazla  
Süreklioyun indirriken çok sıkıntı yaşıyorum. İnternetim kötü biliyorum ama bu kadar da olamaz diye düşünüyorum. 2 haftadır oyunumu indirmeye çalışıyorum. Epic Games ile normal yazılan hızla zamanında indirebiliyorum ama steaam için öyle söyleyemem. Bilgisayarda yerim de var ama yüklenmiyor iki gündür %7 de duruyor. Ne yapacağımı bilemedim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-08 194242.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-08 194242.png
    456,5 KB · Görüntüleme: 74
  • Ekran görüntüsü 2024-07-09 093251.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-09 093251.png
    464,7 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan indirme sunucusunu değiştirip tekrar dene.

Tamam denerim. Ama fark ettiğim bir şey oldu. İngilizce kullanıyordum ben. Arayüzden Türkçe olarak değiştirince yeniden başlattı Steam'i. Tekrar açınca yükleme süresi yeniden düzeldi. Oyunumu 5kere dil değiştirerek yüklemeyi başardım. Yani sürekli Steam'i yeniden başlatarak. Ama gerek var mı buna bilemiyorum.

Tamam denerim. Ama fark ettiğim bir şey oldu. İngilizce kullanıyordum ben. Arayüzden Türkçe olarak değiştirince yeniden başlattı Steam'i. Tekrar açınca yükleme süresi yeniden düzeldi. Oyunumu 5kere dil değiştirerek yüklemeyi başardım. Yani sürekli Steam'i yeniden başlatarak. Ama gerek var mı buna bilemiyorum.
kral aynı sorunu bende suan yasıyorum sen çözdünmü acaba 1 2 aydır ugrasıyorum buldun mu acaba

Olmadı kral bütün yöntemleri demedim gene aynı başka yöntem. Var mı? Acaba.

Vallahi ben bunu yaptım düzeldim klasik bir modem ve bilgisayar reset atmayı dene geçenlerde o şekilde çözmüştüm birçok kişi bu sorunu yaşıyor size özel değil yüksek ihtimal Steam tarafından bir hata.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı