Oyunu kolayda bitirme takıntısı normal midir?

Eym26

Picopat
Daha fazla  
İyi günler,

Oyunlarla ilgili bir takıntım olduğunu düşünüyorum ve sizin görüşünüzü almak istiyorum. Yeni bir oyuncuyum. Kolay bir oyunu bitirdiğimde, sanki hile yapmışım gibi hissediyorum. Ya da oyunda takıldığım bir yer olduğunda, uğraşmak yerine "bu bölümü nasıl geçebilirim?" diye internete bakıyorum. Bu da bana oyunu gerçekten bitirmemişim gibi hissettiriyor.

Sizce bu normal mi? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

İyi günler,

Oyunlarla ilgili bir takıntım olduğunu düşünüyorum ve sizin görüşünüzü almak istiyorum. Yeni bir oyuncuyum. Kolay bir oyunu bitirdiğimde, sanki hile yapmışım gibi hissediyorum. Ya da oyunda takıldığım bir yer olduğunda, uğraşmak yerine "bu bölümü nasıl geçebilirim?" diye internete bakıyorum. Bu da bana oyunu gerçekten bitirmemişim gibi hissettiriyor.

Bu bir hile değil. Sonuçta oyun bunu sana bir seçenek olarak sunuyor ve internete bakmanda da bir sakınca yok. Özellikle FromSoftware oyunları gibi yapımlarda hiçbir şeye bakmadan ilerlemek zaten oldukça zor olabiliyor.

Ben de senin durumuna benzer bir şey yaşıyorum. Ancak benimki biraz daha uç bir noktada: Hardcore dışında oyunlardan keyif alamıyorum.

İyi günler,

Hikaye oyunlarinda bende cogunlukla kolayda oynuyorum o oyunun hikayesini ogrenmek, yasamak icin giriyorum sonra 1 saat boss kesmemek icin oyle oynuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı