Oyunu nasıl diğer bilgisayara geçirebilirim?

Makaleler
2
Daha fazla  
Elimde 64 GB SD kart var. Bunun içine 45GB civarında bir oyun indireceğim Epic Games'den. Yeni alacağım bilgisayara nasıl atacağım oyunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce oyunu kendi bilgisayarina varsayılan ayarlar ile indir. Oyun genelde program files>Epic Games> oyunun ismi diye gözükür. O klasörü SD karta kopyala. Sonra yeni PC'ye eg Launcher kur ve hesabinla gir. Gene yeni PC'de program files>Epic Games klasorune SD ksrttan at. Launcher'dan oyunun üstündeki 3 noktaya tıkla ve doğrula de ve iyi oyunlar.

teşekkür ederim.

Elimde 64 GB SD kart var. Bunun içine 45GB civarında bir oyun indireceğim Epic Games'den. Yeni alacağım bilgisayara nasıl atacağım oyunu?

Ben Steam ile denedim olmadı.
PC ye format atacaktım mevcutta çalışan CS.GO nun klasörünü harici hdd ye attım.
Format sonrasında steam'i tekrar kurdum ve daha önceki dosya yolu aynı dosya yoluna CS GO
dosyalarını attım.
Fakat steam oyunu görmedi nedense ve dosyaları doğrulamadı sanki hiç indirilmemiş gibi oldu.
Yanlış mı yaptım bilmiyorum ama bu şekilde olmadığını biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…