Oyunu nasıl diğer bilgisayara geçirebilirim?

Önce oyunu kendi bilgisayarina varsayılan ayarlar ile indir. Oyun genelde program files>Epic Games> oyunun ismi diye gözükür. O klasörü SD karta kopyala. Sonra yeni PC'ye eg Launcher kur ve hesabinla gir. Gene yeni PC'de program files>Epic Games klasorune SD ksrttan at. Launcher'dan oyunun üstündeki 3 noktaya tıkla ve doğrula de ve iyi oyunlar.

teşekkür ederim. :)
Önce oyunu kendi bilgisayarina varsayılan ayarlar ile indir. Oyun genelde program files>Epic Games> oyunun ismi diye gözükür. O klasörü SD karta kopyala. Sonra yeni PC'ye eg Launcher kur ve hesabinla gir. Gene yeni PC'de program files>Epic Games klasorune SD ksrttan at. Launcher'dan oyunun üstündeki 3 noktaya tıkla ve doğrula de ve iyi oyunlar.

Elimde 64 GB SD kart var. Bunun içine 45GB civarında bir oyun indireceğim Epic Games'den. Yeni alacağım bilgisayara nasıl atacağım oyunu?

Ben Steam ile denedim olmadı.
PC ye format atacaktım mevcutta çalışan CS.GO nun klasörünü harici hdd ye attım.
Format sonrasında steam'i tekrar kurdum ve daha önceki dosya yolu aynı dosya yoluna CS GO
dosyalarını attım.
Fakat steam oyunu görmedi nedense ve dosyaları doğrulamadı sanki hiç indirilmemiş gibi oldu.
Yanlış mı yaptım bilmiyorum ama bu şekilde olmadığını biliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı