emre53metin
Centipat
Merhabalar 24.04.2020 tarihinde The Crew 2'ye güncelleme geldi. Yaklaşık 20 GB oyun güncellenirken, ben de Euro Truck Simulator 2 oynuyordum. The Crew 2'nin güncellemesi bitince bilgisayar otomatik olarak oyunu açtı. O sırada Euro Truck Simulator 2 açıktı ve onu kapatıp The Crew 2'ye girdim kasmaya başladığını fark ettim. İlk resimde de olduğu gibi (görev yöneticisi/performans kısmından) oyunun onboard üzerindeki grafik kartına yüklendiğini fark ettim. Ben de ETS 2'den dolayı olduğunu sanıp oyunu kapattım. Bilgisayarı yeniden başlatıp denedim fakat hala onboard ı kullanmaya devam ettiğini gördüm. Birkaç kere denedim olmadı. Oyunu tamamen silip tekrar yükledim. Maalesef ki yine olmadı son çare onboard grafik işlemcisini devre dışı bıraktım. Belki ekran kartına geçer diye bu sefer de son fotoğrafta olduğu gibi işlemciye yüklenmekten başka bir şey yapmadı. Ekran kartının sadece bir kısmını (%10 ve altı)'nı kullanıyor. NVIDIA denetim masasındaki GPU etkinliği görüntüle kısmında az bir şey de olsa kullandığı için görünüyor. Bu sadece The Crew 2'de oluyor diğer oyuın testlerini de attım yardımcı olursanız sevinirim. 
Son düzenleyen: Moderatör: