Oyunun ekran kaydı nasıl alınır?

CnmsnMami

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,
Bilgisayarım olmadığı için internet kafeye gidiyorum. Valorant oynuyorum genelde ve çok iyi vuruşlar yapıyorum ama bunları kayıt altına alamadığım için boşa gidiyor. PC'de ekran kaydı nasıl alacağım ve bunu nasıl telefonuma aktarabilirim? (PC'ler yüksek donanımlı)

PC'lerde NVIDIA ekran kartlarının olduğunu varsayıyorum. Alt+F9 yaparak kayıt alabilirsin tekar aynı kombinasyonu yaparak kaydı durdurabilirsin.

Icecream screen recorder ücretsiz indirebilirsin

Ek olarak AMD kart kullanıyorsan adrenalin yazılımı ile Alt+r yaparak ekran kaydı, ekran görüntüsü vs. Menüden seçerek alabilursin

Hocam peki görüntüleri kablo veya Bluetooth'la telefona göndermeden telefondan izleyebilme şansımız var mıdır?

Hocam peki görüntüleri kablo veya Bluetooth'la telefona göndermeden telefondan izleyebilme şansımız var mıdır?

İnternet kafe bilgisayarında izleyebilirsin fakat büyük ihtimal oturumu kapattığında indirdiği, kayıt aldığı şeyler vesaire silinecek.

Videonu kayıt et kendi adındaki mail sistemi ile yolla oradan aç izle yada en kolayı youtube a at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…