Oyunun Entegre Grafik İşlemcisini Kullanması

Downfall

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben bu entegre işlemci denen kabustan çok çekiyorum. Ne yaparsam yapayım ekran bağdaştırıcısı olarak lanet entegre kartı kullanıyor. Ve bu yüzden ne oynarsam oynayayım düşük FPS ile oynamak zorunda kalıyorum. Buna nasıl bir çözüm getirilebilir ?
Ekran Alıntıs1ı.PNG
Ekran Alıntıs2ı.PNG
Ekran Alıntısı3.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum suanlik sorun gozukmuyor bilgisayar gunluk islerinde onboard ekran kartini kullanir ve oyun tarzi ekran kartini zorlucak seyler actigin zaman otomatikman ana ekran kartina gecer. 3d ayarlardan program ayarlarina gel ve hangi oyunda sorun yasiyorsan .exe sini bul ve aşağıdan nvidia yuksek performans sec uygula bide boyle dene bakalim.

Ayrica ne oynuyosun bilmiyorum ama ekran kartin zaten kotu bundanda olabilir.

Kemalcan33,tek istediğim shadow of mordor, witcher tarzı oyunları oynayabilmek. Ekran kartımın kötü olduğunu biliyorum ve kötü fps almayı kabul ediyorum zaten. Fakat bazen droplar dayanılmaz oluyor ve bu inanılmaz canımı sıkıyor. Söylediğin yöntemi de denedim,bir işe yaramadı. Başka bir önerin var mı? Teşekkür ederim şimdiden.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı