Steam Oyunun iade edilmesi nasıl engellenir?

Makaleler
12
Merhabalar, İranlı bir arkadaşıma hesabından kendi kartımla Squad aldım ve iade etmesini istemiyorum. Kendisi çok inatçı ve iyi niyetli birisi, oyunu gerçekten çok istiyor ama asla hediyelerimi kabul etmiyor.

Neyse, bugün tek kullanımlık kartla Squad aldım onun hesabından (Para kendi param, merak etmeyin ) ama Steam cüzdanına iade edip bana eşya atacağını söyledi. Tabii ki takas davetini kabul etmeyeceğim ama o benim hesaba girip edebilir, şifremi vermiştim.

Doğum gününde attığım hediyeyi bile reddetmişti.

Bunu yapmanızın bir yolu yok sanırsam, arkadaşınıza paranın bir önemi olmadığını seni sevdiğimden hediye ediyorum falan de anlat ısrarcı ol.

Şifreni değiştirirsen sıkıntı kalmaz.

Engel olamazsınız ama bir şekilde 2 saat üzeri oynarsanız iade edemeyecektir. Diğer türlü iade etmesini engellemek için CD Key olarak alınabilirdi.

Bunu yapmanızın bir yolu yok sanırsam, arkadaşınıza paranın bir önemi olmadığını seni sevdiğimden hediye ediyorum falan de anlat ısrarcı ol.
Zaten bunu söyledim, değer veriyorum kendisine ve mutlu olmasını istiyorum çünkü bulunduğu ülkede çok sıkıntı çekiyor…

Yine de asla kabul etmiyor.

Şifreni değiştirirsen sıkıntı kalmaz.
Hesabına gir, gizlice Squad da 2 saatten fazla olacak şekilde saat kas
Engel olamazsınız ama bir şekilde 2 saat üzeri oynarsanız iade edemeyecektir. Diğer türlü iade etmesini engellemek için CD Key olarak alınabilirdi.

Aşırı iyi bir taktik buldum, anlatıyorum;
Steam guard’ımı kaldıracağım ve böylece hesabım 15 gün boyunca Steam pazarı ve trade banı yiyecek. Böylece bana atamaz da, benim hesabımdan kabul edemez de. İade süresi de malum 14 gün olduğu için…

Abi ben bu ülkede harcanıyorum ya

Baya iyiymiş bu arada hahahahahah

İadeyi sen gerçekleştirebiliyorsunuz diye biliyorum ama arkadaşınız niye bu kadar ısrarcı oluyor iade için anlamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…