FurkanAkbas Kilopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 31 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2015 #1 3 Ay boyunca kullandığım mouse ve mousepadı satıyorum. Herhangi bir sorunu ve çiziği yoktur. Başka mouse almak istediğimden dolayı satıyorum. Mousepad Ozone Groundlevel'dir . Boyutları 320 x 270 x 2 'dir Kutuları durmaktadır. Turnuvadan kazanan birisinden almıştım. İstanbul içi elden verilir. 85 TL sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2015
3 Ay boyunca kullandığım mouse ve mousepadı satıyorum. Herhangi bir sorunu ve çiziği yoktur. Başka mouse almak istediğimden dolayı satıyorum. Mousepad Ozone Groundlevel'dir . Boyutları 320 x 270 x 2 'dir Kutuları durmaktadır. Turnuvadan kazanan birisinden almıştım. İstanbul içi elden verilir. 85 TL sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres