5GHz Wi-Fi desteği zaten çoğu modemlerin %90'ınında bulunmuyor.
Honor 10 Lite alırdım bu ikisi arasından ama yine de diğer markalar daha iyi bu fiyatlarda.
Evdeki modemlerin çoğu 2.4 bandında çalışıyor, 5 GHZ desteklememesi sana sorun yaratmayacaktır. Evde 5 GHZ kullanmıyorsun herhalde, Türk Telekom 2.4 şeklinde net dağıtıyor.
5 bandını ya 2.4 çevireceksin ya da 5GHz destekli telefon alacaksın o zaman. Honor 10 Lite daha mantıklı geliyor garanti, fiyat ve ön kamera dolayısıyla. Karar senin artık. Ak akçe sitelerine de bakabilirsin.
5 GHz problem değil zaten modem her iki bandı da aynı anda destekliyor. Ancak A101'de Honor kalmamış kalsa alacaktım. Mecburen ucuz olanı alacağım. İthalatçı garantili güvenilir firmalardan Honor bulamadığım için ithalatçı garantili P Smart 2019 alacağım sanırım. Teşekkürler arkadaşlar.
Burada buldum aslında Honor uygun fiyata ama kulaklık çıkmaz diyor. Ayrıca iade konusunda da çok artist arkadaşlar. Halbuki iade benim hakkım. Satış sonrası sorun yaşamaktan çekindim. Bu ilan hakkında ne düşünüyorsunuz?
Biraz araştırdım ve A101'in bir tane şubesinde kaldığını öğrendim. Abime aldırdım hemen 1400 TL'ye Honor 10 Lite'ı. Türkiye garantili. Bu cihazın diğer Honor 10 Lite'lardan bir farkı var mı? Teşekkürler...