Bütçemi belirttim, sizce bu telefon alınır mı? Veya bu fiyata daha iyi telefonlar var mıdır?
Hocam P Smart 2021 alınmaz.
Önereceğimiz telefonların da tam sizlik olması için telefonu ne ağırlıklı kullanacağınız belirtin.
Yoksa hemen MediaTek kullanmayın deyip X3 önerecek çoğu kişi.
Hocam arada bir arkadaşlarımla PUBG oynarım nadir yani. Sosyal medya uygulamasında falan kasmasın mesela snaphcat filtrelerinde deli gibi kasmasın. Bir de işlemcisine baktım o kadar da kötü değil Realme 6 işlemcisiyle aynı neredeyse.
Hocam arada bir arkadaşlarımla PUBG oynarım nadir yani. Sosyal medya uygulamasında falan kasmasın mesela snaphcat filtrelerinde deli gibi kasmasın. Bir de işlemcisine baktım o kadar da kötü değil Realme 6 işlemcisiyle aynı neredeyse.
Orta segment olduğu için çok şey beklemiyorum ama kötü olmasınKamera önemli değil sanırım.
Alınmamalı. Yıl olmuş 2021, kirin 710F'lu telefon alınmaz.
![]()
Samsung Galaxy M31s 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung Galaxy M31s 128 GB arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Alınmamalı. Yıl olmuş 2021, kirin 710F'lu telefon alınmaz.
![]()
Samsung Galaxy M31s 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung Galaxy M31s 128 GB arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.