Hocam P Smart 2021 alınmaz.
Önereceğimiz telefonların da tam sizlik olması için telefonu ne ağırlıklı kullanacağınız belirtin.
Yoksa hemen MediaTek kullanmayın deyip X3 önerecek çoğu kişi.
Hocam P Smart 2021 alınmaz.
Önereceğimiz telefonların da tam sizlik olması için telefonu ne ağırlıklı kullanacağınız belirtin.
Yoksa hemen MediaTek kullanmayın deyip X3 önerecek çoğu kişi.
Hocam arada bir arkadaşlarımla PUBG oynarım nadir yani. Sosyal medya uygulamasında falan kasmasın mesela snaphcat filtrelerinde deli gibi kasmasın. Bir de işlemcisine baktım o kadar da kötü değil Realme 6 işlemcisiyle aynı neredeyse
Hocam arada bir arkadaşlarımla PUBG oynarım nadir yani. Sosyal medya uygulamasında falan kasmasın mesela snaphcat filtrelerinde deli gibi kasmasın. Bir de işlemcisine baktım o kadar da kötü değil Realme 6 işlemcisiyle aynı neredeyse.
Hocam arada bir arkadaşlarımla PUBG oynarım nadir yani. Sosyal medya uygulamasında falan kasmasın mesela snaphcat filtrelerinde deli gibi kasmasın. Bir de işlemcisine baktım o kadar da kötü değil Realme 6 işlemcisiyle aynı neredeyse.
Hocam Realme 6'nın işlemcisi ile çok büyük farkları var ve Huawei'lerin en büyük sorunu Google yok yani PUBG'yi unutun
Realme 7'ye bakabilirsiniz hocam (he he MediaTek kullanmayalım he he ) ya M31s e (M31s performans da düşük fazlasıyla )