P106-100 vs GTX 950-960

Bütçe
1550
Daha fazla  
Bilgisayarım için ekran kartı alacağım. Genellikle Valorant oynayacağım için GPU kısmında çok yönelmeden F/P bir şeyler almak istiyorum. İkinci elden bakıyorum ve hepsi temiz.

GTX 960 1550 TL.
GTX 950 1300 TL.
P106-100 ise 900 TL'ye satılıyor.

İkisinden de daha ucuz olan P106'yı almak istiyorum. Sistemin kalanında i7 4770 var, onda onboard bir kart olduğu için görüntü alabilirim gibi duruyor. Olabildiğince ucuz olmasını istediğim için P106 alınır mı? Yoksa hangisini alayım?

PSU da 550 watt. Yettiği için çok önemi yok.

Bilgisayarım için ekran kartı alacağım. Genellikle Valorant oynayacağım için GPU kısmında çok yönelmeden F/P bir şeyler almak istiyorum. İkinci elden bakıyorum ve hepsi temiz.

GTX 960 1550 TL.
GTX 950 1300 TL.
P106-100 ise 900 TL'ye satılıyor.

İkisinden de daha ucuz olan P106'yı almak istiyorum. Sistemin kalanında i7 4770 var, onda onboard bir kart olduğu için görüntü alabilirim gibi duruyor. Olabildiğince ucuz olmasını istediğim için P106 alınır mı? Yoksa hangisini alayım?

PSU da 550 watt. Yettiği için çok önemi yok.
Selam bende senle aynı işlemciyi kullanıyorum şuan bende ZOTAC GTX 970 4gb versiyonu var 2 senedir kullanıyorum şu anlık bir sıkıntısı yok ancak kart ısınan bir kart. Kartı öneririm ancak bütçen varsa daha yüksek bir kart bakmanı öneririm.

Selam bende senle aynı işlemciyi kullanıyorum şu an bende Zotac GTX 970 4 GB versiyonu var 2 senedir kullanıyorum şu anlık bir sıkıntısı yok ancak kart ısınan bir kart. Kartı öneririm ancak bütçen varsa daha yüksek bir kart bakmanı öneririm.

Hocam dediğim gibi genelde Valorant oynayacağım işlemci tabanlı bir oyun. Ara sıra zorlamayan hikayeli de girerim o kadar. Bütçe bu üçüne yeter, ikinci elde umduğunu değil bulduğunu alabiliyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı