CaBul Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 344 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #1 Merhaba. P20 Lite cihazıma stabil, tüm fonksiyonları çalışır ve göze hitap eden bir ROM kurmak istiyorum. İlk defa ROM kuracağım. Nasıl bir UI tercih edebilirim? @azimli42 Sizi de etiketledim hocam bir bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ?
Merhaba. P20 Lite cihazıma stabil, tüm fonksiyonları çalışır ve göze hitap eden bir ROM kurmak istiyorum. İlk defa ROM kuracağım. Nasıl bir UI tercih edebilirim? @azimli42 Sizi de etiketledim hocam bir bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ?
A azimli42 Decapat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #2 Merhabalar hocam, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile google pixel kurabilirsiniz. Sade ve şık. Verim çok rahat alırsınız. Pardon hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pixel Experience romu harika !!! Gerçekten deneyebilirsiniz. Üstekini yanlış attım. Ama yinede bakabilirsiniz.
Merhabalar hocam, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile google pixel kurabilirsiniz. Sade ve şık. Verim çok rahat alırsınız. Pardon hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pixel Experience romu harika !!! Gerçekten deneyebilirsiniz. Üstekini yanlış attım. Ama yinede bakabilirsiniz.
CaBul Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 344 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #3 azimli42 dedi: Merhabalar hocam, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile google pixel kurabilirsiniz. Sade ve şık. Verim çok rahat alırsınız. Pardon hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pixel Experience romu harika !!! Gerçekten deneyebilirsiniz. Üstekini yanlış attım. Ama yinede bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam deneyeceğim.
azimli42 dedi: Merhabalar hocam, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile google pixel kurabilirsiniz. Sade ve şık. Verim çok rahat alırsınız. Pardon hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pixel Experience romu harika !!! Gerçekten deneyebilirsiniz. Üstekini yanlış attım. Ama yinede bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam deneyeceğim.
CaBul Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 344 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #5 HAWKARD dedi: Denediniz mi? @CaBul Genişletmek için tıkla... Deneyemedim çünkü ekranda ölü bölge var ve sıfırlarken sorun çıkarır. Telefonu açamazsam daha büyük sıkıntı çıkar.
HAWKARD dedi: Denediniz mi? @CaBul Genişletmek için tıkla... Deneyemedim çünkü ekranda ölü bölge var ve sıfırlarken sorun çıkarır. Telefonu açamazsam daha büyük sıkıntı çıkar.