MSPLAYING Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #1 Huawei P20 Lite cihazıma root atmak için TWRP yüklemek istiyorum. Uygun olan dosyayı indirdim .img biçiminde fakat nasıl telefona kuracağım? Telefonu Android 8'e indirdim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2023
Huawei P20 Lite cihazıma root atmak için TWRP yüklemek istiyorum. Uygun olan dosyayı indirdim .img biçiminde fakat nasıl telefona kuracağım? Telefonu Android 8'e indirdim.
B baris435 Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #2 merhabalar bootloader kilidi açıkmı
MSPLAYING Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #3 baris435 dedi: Merhaba Bootloader kilidi açıkmı Genişletmek için tıkla... Bootloader ne demek bilmiyorum da
baris435 dedi: Merhaba Bootloader kilidi açıkmı Genişletmek için tıkla... Bootloader ne demek bilmiyorum da
B baris435 Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #4 araştırma yaptım ve p20 lite cihazında bootloader olmadığını öğrendim isterseniz instagramdan size gerekli dosyaları ve flaşlamayı gösteririm burada link paylaşımı yasak mı?
araştırma yaptım ve p20 lite cihazında bootloader olmadığını öğrendim isterseniz instagramdan size gerekli dosyaları ve flaşlamayı gösteririm burada link paylaşımı yasak mı?
MSPLAYING Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #5 baris435 dedi: araştırma yaptım ve p20 lite cihazında bootloader olmadığını öğrendim isterseniz instagramdan size gerekli dosyaları ve flaşlamayı gösteririm burada link paylaşımı yasak mı? Genişletmek için tıkla... Bende dosyalar var fakat bunları nasıl telefona atıp çalıştıracağımı bilmiyorum
baris435 dedi: araştırma yaptım ve p20 lite cihazında bootloader olmadığını öğrendim isterseniz instagramdan size gerekli dosyaları ve flaşlamayı gösteririm burada link paylaşımı yasak mı? Genişletmek için tıkla... Bende dosyalar var fakat bunları nasıl telefona atıp çalıştıracağımı bilmiyorum
B baris435 Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #6 windows kullanıyorsun değil mi
MSPLAYING Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #7 baris435 dedi: windows kullanıyorsun değil mi Genişletmek için tıkla... Evet 10