P20 Lite vs. HonorPlay vs. Xiaomi Mi 8

Makaleler
3
Yer
Jailor's Room
Daha fazla  
Yeni bir telefon alacağım. Bu üçü arasında kaldım. Sizlere sormak istedim. Nedenleri ile hangisini tercih ettiğinizi söyleyebilir misiniz? Ayrıca farklı telefon önerisine de açığım. Ben dış görünüşten biraz Huawei'ciyim fakat dış görünüş değil, özellikleri önemli
  • Huawei P20 LITE 64 GB (4GB RAM) - 2000₺
  • Honor Play 64 GB (4GB RAM) - 2200₺
  • Xiaomi Mi 8 64 GB (6GB RAM) - 3000₺

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi Pocophone F1'de bazı kamera özellikleri ve kasa kalitesi dışında seçeneklerin arasında en iyi tercih.

Hocam, tabikide MI8. Yani, diğerleri ile karşılaştırmak mantıksız.

Cebinizde 3000 TL varsa mi8,
Cebinizde 3000 TL var fakat hepsinin çıkmasını istemiyorsanız bu P20 lite değil nokia 8 olmalı.

Not: Neden belirtiniz demişsiniz,

Mi8 : Bazen kendini kanıtlamaya çalışmak, kendine hakarettir.

Hiç bir lite modeli önermiyorum, bu cihaz bu fiyata alınabilecek bir model değil. O fiyata Poco F1 var. Lite modelleri firmaların genellikle özelliklerini kırptığı tasarımsal bazda amiral gemilerine benzetilmeye çalışıldığı fiyatı her zaman abartılı şişme telefonlardır.
Xiaomi Mi 8 64 GB (6GB RAM) alınabilir lakin telefon oyun için kullanılmayacak ise önerim Bu telefon olacaktır.

Diğer iki cihazın yanına MI8'i koyman bile hata. Kıyas istiyorsan tabiki MI8'i tercih etmen gerekir.

Ben MI6 kullanıyorum. Muhtemelen benim cihazım performans konusunda diğer iki cihazdan daha iyidir.

Kesinlikle. Huawei, Kirin 659'a sahip, 63 puan almış. Xiaomi Mi 8'de En güçlü işlemci, Snapdragon 845 var, Snapdragon 845 100 puan almış.

Honor Play'da ise, Kirin 970 var. HiSilicon Kirin 970 86, Huawei Kirin 970 ise 78 puan almış. Tabii ki, tartışmasız Xiaomi Mi 8.

Bütçe biriktirmek yerine Pocophone F1'de üzmez. Kameraları Mi 8 ile yakın diye biliyorum. Sadece malzeme kalitesi olarak üzebilir Pocophone verdiğin paraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…