P20 Lite vs Mate 20 Lite

XMixtelXx

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Oyunla aram yok dolaşırken hızlı olsun yeter, sarjı biraz iyi gitsin fakat ekranı fazla büyük olmasın sizce hangisi daha kullanışlı?

Ben şuan p20 lite modelini kullanıyom bu telefonu vaz geçmem.4 GB ram li gayet iyi 3000 mah gayet iyi beni 2-3 gün idare ettiriyor internette filan dolaşıyorum sarj da baya iyi 2000 tl altında bir telefon benim düşüncem alınır sadece biraz çentiği küçük.Eğer android q lu olsun diyosanız mate 20 lite,p20 lite a android q gelmicek galiba.
İyi alışverişler...
Xiaomi Redmi Note 7 daha iyi bir tercih olur hem işlemci performansı daha iyi hem pil performans daha iyi.

Birde Huawei ne olacağı belli değil o yüzden Xiaomi almanız daha iyi olur.
Huawei nin yeni çıkaracağı telefonlarda android sıkıntısı olcak ve 4-5 ay önce çıkardığı telefonlarda android q desteğide gelecek.

P20 lite kullanıcısıyım, alabiliyorsan Mate 20 lite al. Hem daha sonra çıktı yani daha fazla güncelleme alacak.

P20 lite ile aynı zamanda Asus zenfone 5 çıktı ve İkiside nerdeyse (tıpa tıp) değil benzerler ve telefon kıyaslamasında şuan bende P smart 2019 da var ikisini de denedim p20 lite yerine göre geçiyor p smart 2019 yerine göre geçiyor zaten P20 lite ı taşıyan kamera.
P20 lite kullanıcısıyım, alabiliyorsan Mate 20 lite al. Hem daha sonra çıktı yani daha fazla güncelleme alacak.
Evet mate 20 lite a android güncellemeleri sık gelirken p20 lite a çok az ya da hiç gelmicek.

P20 Lite'ın fiyatına göre çipset performansı maalesef düşük. Mate 20 Lite yada RM Note 7 almanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…