2 277015 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.454 Makaleler 3 Çözümler 11 13 Kasım 2022 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @gumbald_amca yazdığınız cevaplar nedeniyle merak ettim ve kontrol ettim bu telefonun Bootloaderını uygulama kullanmadan açabilen insanlar var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @gumbald_amca yazdığınız cevaplar nedeniyle merak ettim ve kontrol ettim bu telefonun Bootloaderını uygulama kullanmadan açabilen insanlar var.
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 13 Kasım 2022 #12 277015 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @gumbald_amca yazdığınız cevaplar nedeniyle merak ettim ve kontrol ettim bu telefonun Bootloaderını uygulama kullanmadan açabilen insanlar var. Genişletmek için tıkla... Acabiliyor ancak bootloader kodu lazim. Ve bu kodu Huawei 2018 yilinda saglamayi bitirdi. O yuzden de DC Unlocker tarzi programlara ihtiyac var.
277015 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @gumbald_amca yazdığınız cevaplar nedeniyle merak ettim ve kontrol ettim bu telefonun Bootloaderını uygulama kullanmadan açabilen insanlar var. Genişletmek için tıkla... Acabiliyor ancak bootloader kodu lazim. Ve bu kodu Huawei 2018 yilinda saglamayi bitirdi. O yuzden de DC Unlocker tarzi programlara ihtiyac var.
Bora2032 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 248 Çözümler 1 Yer Türkiye 13 Kasım 2022 #13 277015 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @gumbald_amca yazdığınız cevaplar nedeniyle merak ettim ve kontrol ettim bu telefonun Bootloader'ını uygulama kullanmadan açabilen insanlar var. Genişletmek için tıkla... Evet ilk bu videoyu izledim. Videodaki kodları girdikten sonra command hatası veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2022
277015 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @gumbald_amca yazdığınız cevaplar nedeniyle merak ettim ve kontrol ettim bu telefonun Bootloader'ını uygulama kullanmadan açabilen insanlar var. Genişletmek için tıkla... Evet ilk bu videoyu izledim. Videodaki kodları girdikten sonra command hatası veriyor.
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 13 Kasım 2022 #14 Bora2032 dedi: Videodaki koları girdikten sonra command hatası veriyor Genişletmek için tıkla... Her cihazin bootloader kodu farkli. Yani sen videodaki kodu girdigin icin olmuyor, cunku senin cihazina ozel degil.
Bora2032 dedi: Videodaki koları girdikten sonra command hatası veriyor Genişletmek için tıkla... Her cihazin bootloader kodu farkli. Yani sen videodaki kodu girdigin icin olmuyor, cunku senin cihazina ozel degil.