P30 Lite degistirilmeli mi?

tomhardy2022

Hectopat
Daha fazla  
P30 Lite alali 3 yil oldu. Aslinda telefonumu cok seviyorum. Ek garantiler cart curt derken degisen batarya, ekranin saginda bir sararma oldu ama ben telefonlar konusunda cok sanssiz olan bir adamim. Alacağım yeni model telefonda bu kadar rahat cihaz bulamayacağım. KVK Genpa'ya gonderip su hatadan dolayi garanti kapsaminda ekran degisimi yaparlar mi yoksa satip ustune baska bir cihaz mi almali? Hangi servisi onerirsiniz? Arka kapagi degistirmek istiyorum, servis ucreti karsiligi yardimci olur mu? Ekrani benlik degil kendi kendine oldu. Tavsiye edeceginiz 5 bin civari cihaz var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20230716_170952.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20230716_170937.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 70
O fiyata giriş seviye cihaz bile kalmadı hocam. En iyisi idare edin bir süre daha. Ekran değişimi size kalmış işinin ehli bir serviste yapılırsa iyi olur ayar tutmazsa lanet edersiniz ama.

Neyin sıkıntı olduğunu bulamadım.

Pek bir şey yok aslında beyaz ekranda atsa daha çok belli olur belli belirsiz bir sararma var.

5.000₺'ye daha iyisini bulabileceğinizi sanmıyorum. Ama günlük hayatınızda yoğun kullanıyorsanız mümkün olan kısa bir sürede yüksek segment bir telefona geçebilirsiniz eğer kasma ve donma sorunları yaşıyorsanız. Bizzat P30 Lite kullanıcısıydım, kasma ve donma problemlerinden sonra farklı bir telefon çok iyi geldi.

Sen benim p30 l nin ekranı görcen hele

Sen benim P30 lnin ekranı görcen hele Eki Görüntüle 1890273

Kara delik.

Model olarak ne onerirsin bu ayarda bu tarzda.

Var hocam sagda belli belirsiz degil bayağı var belli olmuyor gibide belli.

İste burada.

Dosya Ekleri

• IMG_20230716_170952.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 52
5000₺’ye sıfır cihaz mı alacaksınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…