P30 Lite kronik ekran sarılığına hangi testler yapılmalı?

Daha fazla  
Kronik ekran sarılığı olan telefonda hangi testi yapmak lazim acaba?

Dosya Ekleri

• IMG_20230716_170952.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20230716_170937.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Hocam sag ust kosede sari ghost screen tarzi silik bir iz var onu soruyorum sizce KVK servise gondersem ekranda kirik vs yok panel LCD ekran degisirmi acaba.

@Harleen hocamm.
Dostum garantisi yok sanırım ürünün kaç yıllık cihaz sonuçta. Ama bana sorarsan uğraşmaya ve para bayılmaya değmez. Seni çok engellemiyorsa devam et böyle.

Hocam kabul edilmeyebilir. A71 kullanıyorum ekranında sararma olanların çoğu mağdur %10 ve daha alt parlaklıkta ekran grimsi tonlardayken ekranın büyük bir bölümü sapsarı.

Dostum garantisi yok sanırım ürünün kaç yıllık cihaz sonuçta. Ama bana sorarsan uğraşmaya ve para bayılmaya değmez. Seni çok engellemiyorsa devam et böyle.

Hocam Zula'da cok şey var ayip ettin 29 Hazirana kadar garantisi devam ediyor garanti kapsaminda degisirmi sence 3 yil olacak hayret renkler her şey otomatik modda olmasina ragmen.

Hocam kabul edilmeyebilir. A71 kullanıyorum ekranında sararma olanların çoğu mağdur %10 ve daha alt parlaklıkta ekran grimsi tonlardayken ekranın büyük bir bölümü sapsarı.

Hocam garantim var 29 Hazirana kadar ekstra garantiler yaptim bende oturu olmayan bu durum KVK bana bu konuda yardimci olur mu acaba?

Hocam Zula'da cok şey var ayip ettin 29 Hazirana kadar garantisi devam ediyor garanti kapsaminda degisirmi sence 3 yil olacak hayret renkler her şey otomatik modda olmasina ragmen.
O zaman okey kanka götür servise ver. Sonuçta kronik arıza senden kaynaklı bir durum değil. Bende de P20 Lite var o sarılıklar kendi kendine geçmişti zaman içerisinde.

Hocam şansınızı deneyin bir benimki Samsung Türkiye garantili ve tüm A71'ler kronik sorunluydu sizde yardımcı olurlar belki.

Hocam şansınızı deneyin bir benimki Samsung Türkiye garantili ve tüm A71'ler kronik sorunluydu sizde yardımcı olurlar belki.

En fazla 2 sene daha kullanirim artik piyasada belki garantisi bitince ekrani yaptirir satarim.

@night_blue46 hocam sizce degisirler mi? KVK problemli ama.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…