P30 Lite kronik ekran sarılığına hangi testler yapılmalı?

Hocam sizce degisirler mi? KVK problemli ama.

KVK'nın yorumlarına falan baktımda cihazınızda ekran haricinde sorun yoksa bence bir sorun yok deyip göndermeye çalışırlar.

KVK'nın yorumlarına falan baktımda cihazınızda ekran haricinde sorun yoksa bence bir sorun yok deyip göndermeye çalışırlar.

Hocam bunun bataryasini ben fixsmartta degistirdim hallettim sorun cikarmadilar KVK olmadi ucret istemez garanti kapsaminda hallederler herhalde ekrani ama arka kapagi serviste degistireceğim o zaman hayir demezler herhalde ucretli.

Onlardan 2 tane istegim olacak.

Hocam benim de telefonum EMUI 12 de aşırı derece ısınıyor ekran kararıyor ama EMUI 10 dayım şu an öyle bir sorun olmuyor batarya 2 sürümde de çok hızlı gidiyor hız olarak şu an EMUI 10 çok hızlı sizce hızmı görünüş güncellik olarak EMUI 12 mi geçeyim.

@MusaBey kanka bence EMUI 12 en iyisi benimki kullanima bagli olarak sararma oldu Genpa'ya yollacayağım yakinda garantisi 10 ay kaldi ekran degisirler arka kapagi ucretinde degistireceğim devam edeceğim telefon cokerse artik yeni bir cihaza gecis yapacağım. En guncel surumde kalmak her zaman en iyisidir.

Ekranmı sarardı ısıdan mı sararmı hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…