P30 Lite vs Y9 Prime 2019

Kamera sizin için önemli ise P30 Lite alın. Ama performans sizin için önemli ise Y9 Prime 2019 daha iyi. Pop-up kamera için endişelenmeyin. Huawei yıllarca kullanabileceğinizi vaad ediyor. Ama yine de o fiyat bandında hiç olmazsa Samsung M40 ve M30S bakın. Her anlamda daha iyi olduklarını düşünüyorum.

Hocam fiyatlara bakınca makul kalıyor bence. Redmi'yi ben de pek önermem ama mi markasını öneririm.

Hocam fiyatlara bakınca makul kalıyor bence. Redmi'yi ben de pek önermem ama mi markasını öneririm.

Redmi alınmaz. Mi serisi de garanti sorunlu dediğim gibi bir de yeterince rekabetçi değiller. Rakiplerinden geri kalıyorlar.
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar konuyu kapatabilirsiniz

Xioami Türkiye'ye çoktan girdi, yanlış bilginiz var. Fiziksel mağazaları dahi var, şahsen o paraya Note 8 Pro alırdım.

Xioami Türkiye'ye çoktan girdi, yanlış bilginiz var. Fiziksel mağazaları dahi var, şahsen o paraya Note 8 Pro alırdım.

Fiziksel mağazaları var ancak garantilerini KVK, Genpa gibi firmalar yapıyor. Xiaomi'nin kendisi değil. Eğer bir firma kendi telefonlarını kendi tamir edemiyorsa ben Türkiye pazarına girmiş saymam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…