P300 vs WD Blue 1TB

ytsg1

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara-Türkiye
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, oyun ve fotoğraflarımı depolamak için kullandığım hard diskim bozuldu. Yeni bir tane almak istiyorum ama kararsız kaldım. Tek kriterim sessiz çalışması. Siz hangisini önerirsiniz? Seagate almak istemedim, sorunlu diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, oyun ve fotoğraflarımı depolamak için kullandığım hard diskim bozuldu. Yeni bir tane almak istiyorum ama kararsız kaldım. Tek kriterim sessiz çalışması. Siz hangisini önerirsiniz? Seagate almak istemedim, sorunlu diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.

İkisi de çok kaliteli. Depolama için WD Blue gibi. Ama P300'de kesinlikle kötü değil.

Ben de 11 yıldır WD Blue 320GB modelini kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. P300 modelinin bir kaç özelliği beni cezbetti. Ondan dolayı karar veremedim. Tercihim yeniden WD olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı