P35C-S3 anakarta 4+4 8GB RAM takılır mı?

Hani baştan sistem özelliklerini yazsan ona göre RAM'dendir, işlemcidendir diye öngörümüz fikrimiz olur. Sadece anakart yazdığın için tek tek sormak durumunda kalıyoruz.

Kusura bakmaıyn hocam aşagıda çözdüm sistemi.
İşlemci Q6600 -- kendisi çok yorgun.
Anakart P35C-S3
Ekran kartı ATI Radeon HD 4300 4500 series.
RAM 4 GB.
CPU 230W (geçen patladı ölümden döndüm)

CPU 230W dediğiniz yer sanırım PSU olacaktı.
Bu arada işlemci yorgunluğu olmaz. İşlemci bozulana yanana kadar olduğu performansta çalışır. 105W'lık bir işlemci ve belki PSU gerektiği kadar voltaj sağlamayabilir başıma gelmişti.
2.ci olarak RAM zaten düşük. Anakartınız 4+4 destekliyor. 8 GB yaparak rahat bir nefes alabilir sistem. Tabii sorun bunlardan ibaret mi? Tabii ki hayır.
Acaba arka planda çalışan ne tür Malware'ler var bunları da taratmanız gerekli.

Opera Steam Advanced System Care var sadece. He bir de hocam şimdi benim işlemci falan yanmaz değil mi korkutmayın beni.

Opera Steam Advanced System Care var sadece. He bir de hocam şimdi benim işlemci falan yanmaz değil mi korkutmayın beni.
Advanced System Care gibi arka planda ne yaptığı, ne gömdüğü belli olmayan, sözde optimize edici programları kullanmayın. Bu arada işlemci yanar vs diye birşey demedim. Psu kaynaklı olarak, sistemine 230w yetmeyebilir. En azından ucuzundan 300w gibi değerlerde PSU takıp kullanabilirsin.

4 GB RAM taktıgım zaman patlamaz değil mi la 2 gün önce patladı anakart kendını korumaya almasaydı şu an burada olmazdım.

4 GB RAM taktıgım zaman patlamaz değil mi la 2 gün önce patladı anakart kendını korumaya almasaydı şu an burada olmazdım.
Baştan şu 230w PSU yu değiştirebilirsin. Patlama çatlama söz konusu değil. Sadece yanık kokusu alırsın birşey olduğunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…