P360a kasada reset kablosu yok

Daha fazla  
Arkadaşlar yeni Phanteks kasaya geçtim lakin sadece Power SW kablosu var diğer kablolar yok. Eski kasam da o soket tamamen doluydu lakin bunda değil Power SW kablosunu yazı alta bakacak şekilde PWR_BTN'ye taktım doğru mu yapmışım?

Kasada reset kablosu yok, çünkü reset tuşu yok. Bana kalırsa gereksiz zaten, kablo karmaşasını önlemek için iyi olmuş. PWR_BTN pinleri de doğrudur isminden anlaşılıyor zaten.

Eki Görüntüle 2082689

Şu şekik taktım geçtim hocam öyleyse yanlış bir şey değil mi?
Hiçbir şey görünmüyor, anakart modelini de bilmiyorum. Fakat sol taraftaki güç ile alakalı olan pinin yanında + yazdığı için LED olduğunu düşünüyorum, doğrudur. Güç ve reset butonlarının + - kutbu olmadığı için hangi tarafa baktığı fark etmez fakat ben diğer tarafa doğru takıyorum, siz de öyle yapabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2082689

Şu şekik taktım geçtim hocam öyleyse yanlış bir şey değil mi?
Ayrıca bazı standoff'ları takmamışsınız. Boşta kalan yükseltme vidalarını, yani standoff'ları, çıkartıp anakartın vidalama deliklerinin geldiği yere takın. Tüm vidaları takmasanız da olur ama yapabilirseniz böyle olması daha iyi tabii ki.

Hocam iki vida altta sadece gözümden kaçmış çok gerekli mi tüm anakartı sökmem gerekcek.

Hocam iki vida altta sadece gözümden kaçmış çok gerekli mi tüm anakartı sökmem gerekcek.
Aşırı gerekli değil, benim anakartın 1 vidası eksik arkadaşın da 2. Fakat dediğim gibi hepsinin dolu olması iyi, başka bir zaman isterseniz yapabilirsiniz.

Aşırı gerekli değil, benim anakartın 1 vidası eksik arkadaşın da 2. Fakat dediğim gibi hepsinin dolu olması iyi, başka bir zaman isterseniz yapabilirsiniz.
Başka zaman yaparım öyleyse bahsr temizliğinde ekran kartının ağırlığı sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Başka zaman yaparım öyleyse bahsr temizliğinde ekran kartının ağırlığı sıkıntı çıkarmaz değil mi?
Sanmam, çok ağır bir kartsa zaten problem. Çok ağır değilse de bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…