Merhabalar, bu yazımda sizinle POCO X3 NFC 128 GB hakkında bilgi ve deneyimlerimi paylaşacağım iyi okumalar. :) Öncelikle cihaz: Xiaomi adlı üreticinin alt markası olup, içinde MIUI 12 barındırıyor. Özellikleri: ekran "120 Hz" 6,67 FHD+ LCD. işlemci Snapdragon 732g. RAM 6 GB. Depolama. 64...
M31S'in işlemcisini beğenmiyorum. Video çekimiyle işim yok, fotoğraf çekiyorum. Realme 7'nin kamera performansını bilmiyorum. Reno 4 Lite gibiyse iyi duruyor. Teşekkür ederim.
Redmi serisi almak istemiyorum. Redmi Note 8 kullanıyorum ve arayüzdeki buglar rahatsız ediyor beni. Realme 7 alabilirim. P40'tan daha çok hoşuma gitti doğrusu. Teşekkürler
Hocam kamerayı sadece ders notlarımı çekmek için kullanıyorum. Youtube üzerinden kamera testleri mevcut seyredebilirsiniz. Çektiğim bir kaç fotoğrafı da ekledim.
Yok kasma donma sıkıntısı yaşamıyorum oyunlarda akıcı oynayabiliyorum batarya mükemmel kamera da gayet iyi.
Realme 7 almanızı öneriyorum yakında Android 12'ye kadar güncelleme alacak ayrıca 4K/30FPS'ye kadar video çekim destekliyor. Seçim sizin.