P40 Lite'ye HarmonyOS Yüklenebilir mi?

Müco bey

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Ankara, göksu
Bir arkadaşımın kardeşinde MatePad vardı inceledim bayağı gözüme hitap etti dedikleri gibi kutudan HarmonyOS ile çıkıyormuş sanırım. Bundan sonraki telefonlarda HarmonyOS ile pazarlara dağıtılır sanırım. Ama akılda kalan asıl soru: Kutudan EMUI ile çıkan telefonlar ne zaman HarmonyOS alacak? P40 Lite'ım var beta vs. yükleme şansım yok mu?

HarmonyOS çıkalı 1.5-2 sene falan oldu. Artık yeni modellerde olur. 1 sene önce MatePad 10.4 aldık yüklüydü. Ekstra yüklenirmi bilmiyorum.

HarmonyOS çıkalı 1.5-2 sene falan oldu. Artık yeni modellerde olur. 1 sene önce MatePad 10.4 aldık yüklüydü. Ekstra yüklenir mi bilmiyorum.

P30 ve üstü harmony alacak deniliyordu her yerde. Umarım gelir. Çünkü Harmony'i gördükten sonra EMUI gözüme hitap etmedi. O derece güzel

Cep telefonları, Avrupa pazarı için EMUI ile gelmeye devam edecek.
Ancak Huawei'in geçmişe yönelik planları var. Muhtemelen birkaç yıl içinde eski modeller de HarmonyOS alacak.

Cep telefonları, Avrupa pazarı için EMUI ile gelmeye devam edecek.
Ancak Huawei'in geçmişe yönelik planları var. Muhtemelen birkaç yıl içinde eski modeller de HarmonyOS alacak.
En kısa sürede gelir umarım bekliyorum. Çok güzel bir deneyim yaşadım gayet pürüzsüz ve akıcı. Saniyelik frame drop gibi olaylar yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…