P400 İçin Fan Tavsiyesi

Makaleler
3
Phanteks P400 kasam var kendisi içinde 1 adet ön ve 1 adet arka olmak üzere 2 tane fan var. Kapasite olarak 3 ön 2 üst 1 arka alabiliyor. Anakartım MSI Z370-A ama maalesef RGB desteği yok acaba şu fanları alsam herhangi masraf olmadan renklendirme yapabiliyor muyuz? Ve bu set halinde 3 tane mi satılıyor yoksa tek bir tane mi?

Cooler Master MasterFan Pro 120 Air Flow RGB LED 120mm Kasa Fiyatı

Akasa "Viper R" 12cm Yuva için 14cm S-Flow Yüksek Fiyatı

Akasa Viper 12cm S-Flow Yüksek Performanslı Sessiz Kasa Fanı Fiyatı

Eğer ekstradan masraf yapmam gerekir veya performanstan çok ödün verecek olursam yukarıdaki Viper modellerinden 2 tane almayı düşünüyorum ancak 2'si arasındaki farkı söyleyebilir misiniz tekinde yorumlar daha fazla ve daha ucuz. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
@CJack60 1 tanesi için 100 lirayı geçmeyim diyorum dizilimi yazdım. Sence 1 arka 1 önde zaten var işlemci soğutucu alacağım önümüzdeki günlerde
MSI Core Frozr L İşlemci Soğutucu E32-0801920-A87 - Nanokatalog

Şunu düşünüuyorum. Alacağım kasa fanlarını 1 tane de üste 1 tane öne takayım total olarak 2 ön,1 arka,1 üst olur diyorum iyi akımı yakalamış olur muyum?

İşlemci ve diğer parçalar imzamda yazıyor.

@CJack60 @Oreki phanteon önermişti o zaman 310 lira falandı arttı tabi şmidi. Önerebilir misin peki bir tane de sen? 2 tane fan alınca nasıl yapayım fan dizilimini peki. Arkada çıkış için 1 tane var önden 1 tane alış hali hazırda var ben bunlara ek olarak 2 tane alayım diyorum.

İşlemci 8700 zaten fazla ısınmıyor ama çok uzun oynayınca 80leri geçiyor onun için alacağım OC imkanım yok tabii.

@CJack60 @Oreki phanteon önermişti o zaman 310 lira falandı arttı tabi şmidi. Önerebilir misin peki bir tane de sen? 2 tane fan alınca nasıl yapayım fan dizilimini peki. Arkada çıkış için 1 tane var önden 1 tane alış hali hazırda var ben bunlara ek olarak 2 tane alayım diyorum.

İşlemci 8700 zaten fazla ısınmıyor ama çok uzun oynayınca 80leri geçiyor onun için alacağım OC imkanım yok tabii.

2 tane 140 MM gerekmediğinde sessiz gerektiğinde yüksek CFM sağlayan PWM fan al öne tak. Önde boşa çıkan fanı da üst egzoz olacak şekilde takabilirsin. Soğutucu olarak yukarda @Oreki dediği gibi Dark Rock 4 öneririm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı