P400 İçin Fan Tavsiyesi

Makaleler
3
Phanteks P400 kasam var kendisi içinde 1 adet ön ve 1 adet arka olmak üzere 2 tane fan var. Kapasite olarak 3 ön 2 üst 1 arka alabiliyor. Anakartım MSI Z370-A ama maalesef RGB desteği yok acaba şu fanları alsam herhangi masraf olmadan renklendirme yapabiliyor muyuz? Ve bu set halinde 3 tane mi satılıyor yoksa tek bir tane mi?

Cooler Master MasterFan Pro 120 Air Flow RGB LED 120mm Kasa Fiyatı

Akasa "Viper R" 12cm Yuva için 14cm S-Flow Yüksek Fiyatı

Akasa Viper 12cm S-Flow Yüksek Performanslı Sessiz Kasa Fanı Fiyatı

Eğer ekstradan masraf yapmam gerekir veya performanstan çok ödün verecek olursam yukarıdaki Viper modellerinden 2 tane almayı düşünüyorum ancak 2'si arasındaki farkı söyleyebilir misiniz tekinde yorumlar daha fazla ve daha ucuz. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
@CJack60 1 tanesi için 100 lirayı geçmeyim diyorum dizilimi yazdım. Sence 1 arka 1 önde zaten var işlemci soğutucu alacağım önümüzdeki günlerde
MSI Core Frozr L İşlemci Soğutucu E32-0801920-A87 - Nanokatalog

Şunu düşünüuyorum. Alacağım kasa fanlarını 1 tane de üste 1 tane öne takayım total olarak 2 ön,1 arka,1 üst olur diyorum iyi akımı yakalamış olur muyum?

İşlemci ve diğer parçalar imzamda yazıyor.

@CJack60 @Oreki phanteon önermişti o zaman 310 lira falandı arttı tabi şmidi. Önerebilir misin peki bir tane de sen? 2 tane fan alınca nasıl yapayım fan dizilimini peki. Arkada çıkış için 1 tane var önden 1 tane alış hali hazırda var ben bunlara ek olarak 2 tane alayım diyorum.

İşlemci 8700 zaten fazla ısınmıyor ama çok uzun oynayınca 80leri geçiyor onun için alacağım OC imkanım yok tabii.

2 tane 140 MM gerekmediğinde sessiz gerektiğinde yüksek CFM sağlayan PWM fan al öne tak. Önde boşa çıkan fanı da üst egzoz olacak şekilde takabilirsin. Soğutucu olarak yukarda @Oreki dediği gibi Dark Rock 4 öneririm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…