Alıcı P400 Yan temper paneli

Makaleler
3
Selamlar arkadaşlar. Elimde P400 normal versiyon var. Aradığım şey ise P400 ün Temperli geniş camlı panel kısmı.

Aradığım.

Elimde olan.

Yalnış anlaşılmasın kasa değil sadece camlı yan paneli arıyorum eğer bilgisayarını satmış elinde kasası kalan falan satamamış olan kişiler umarım bulabilirim. Ankara içi olmasını tercih ederim ama kargoda falan zedelenmeyecek şekilde paket yapabilirim diyorsanız kargolu şekilde de alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı modelin beyaz renkli kasası var. Pleksi cam çok çabuk çiziliyor ve toz topluyor. Uyuyorsa ben de düşünürüm temperli cam.

Bende de aynı modelin beyaz renkli kasası var. Pleksi cam çok çabuk çiziliyor ve toz topluyor. Uyuyorsa ben de düşünürüm temperli cam.
CoraxAlpha yedek parça olarak satıyor. Benimki de normalde pleksi versiyonu idi 150TL'ye temper cam, 4x temper cam vidası ve 4x vida kauçuğu olarak size veriyor. Eski üretim değilse temper camın takılcak vida yerleri bulunuyor.

Dediğiniz siteye baktım ama bulamadım. Artık satılmıyor galiba.

Dediğiniz siteye baktım ama bulamadım. Artık satılmıyor galiba.
Hayır satılıyor ama şu şekil, telefondan arayıp yetkili biri ile konuşuyorsunuz P400/P400S temper cam + 4 vida ve 4 adet vida kaucuğu alıcağınızı belirtin.
Site üzerinden 'Yedek Parça' fiyatı ayarlayıp, sipariş vermenizi söylüyor. Zaten CoraxAlpha dışında bulmanız zor kendileri Phanteks'in Türkiye distribütörü. Depolarında varsa temin ediceklerdir size rahatlıkla yarın arayın dediğim gibi dersiniz. Mümkünse Kadir Bey ile görüşmek istediğinizi belirtin.

Tamamdır hocam, teşekkür ederim.

hocam aslında bunları camcılar çok daha ucuza yapıyor ben kendi kasma öyle yaptırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…