Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 17 Mart 2021 #21 nevtugardic dedi: Amazon.com.tr Fiyatı yanlış girilmiş herhalde . Genişletmek için tıkla... Amazon'da bazı ürünler böyle değişik fiyatlar satılabiliyor.
nevtugardic dedi: Amazon.com.tr Fiyatı yanlış girilmiş herhalde . Genişletmek için tıkla... Amazon'da bazı ürünler böyle değişik fiyatlar satılabiliyor.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #22 nevtugardic dedi: Amazon.com.tr Fiyatı yanlış girilmiş herhalde . Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr
nevtugardic dedi: Amazon.com.tr Fiyatı yanlış girilmiş herhalde . Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.111 Makaleler 4 Çözümler 18 17 Mart 2021 #23 BerkayZ87 dedi: @359149 Hava akışı olarak en iyisi çoğu testte P400A DRGB modeli. Gerisi tamamen zevk meselesi. Genişletmek için tıkla... Ya, üstte radyatör desteği olmaması beni o kasayı almaktan uzaklaştırıyor. Yoksa bence de en iyisi o görünüş olarak.
BerkayZ87 dedi: @359149 Hava akışı olarak en iyisi çoğu testte P400A DRGB modeli. Gerisi tamamen zevk meselesi. Genişletmek için tıkla... Ya, üstte radyatör desteği olmaması beni o kasayı almaktan uzaklaştırıyor. Yoksa bence de en iyisi o görünüş olarak.
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #24 Mehmet A dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Alacak kişiler acele etse iyi olur. Kasamın stokları hızlı tükeniyor.
Mehmet A dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Alacak kişiler acele etse iyi olur. Kasamın stokları hızlı tükeniyor.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.739 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #25 359149 dedi: Ya, üstte radyatör desteği olmaması beni o kasayı almaktan uzaklaştırıyor. Yoksa bence de en iyisi o görünüş olarak. Genişletmek için tıkla... Bir diğer eksisi de DRGB kontrolcüsü yok. Ama fan kontrolcüsü var. Mehmet A dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Oradan alan 2-3 kişiye para iadesi yapılmıştı galiba. Bi' olayları vardı onun ama tam bilmiyorum.
359149 dedi: Ya, üstte radyatör desteği olmaması beni o kasayı almaktan uzaklaştırıyor. Yoksa bence de en iyisi o görünüş olarak. Genişletmek için tıkla... Bir diğer eksisi de DRGB kontrolcüsü yok. Ama fan kontrolcüsü var. Mehmet A dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Oradan alan 2-3 kişiye para iadesi yapılmıştı galiba. Bi' olayları vardı onun ama tam bilmiyorum.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #26 359149 dedi: Ya, üstte radyatör desteği olmaması beni o kasayı almaktan uzaklaştırıyor. Yoksa bence de en iyisi o görünüş olarak. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşündüm. Sonra dedim ya boşver sıvı soğutmayı. Hava soğutma yeter. BerkayZ87 dedi: Bir diğer eksisi de DRGB kontrolcüsü yok. Ama fan kontrolcüsü var. Oradan alan 2-3 kişiye para iadesi yapılmıştı galiba. Bi' olayları vardı onun ama tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir bilmiyorum. Dediğin gibi kontrolcü de çok büyük eksik.
359149 dedi: Ya, üstte radyatör desteği olmaması beni o kasayı almaktan uzaklaştırıyor. Yoksa bence de en iyisi o görünüş olarak. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşündüm. Sonra dedim ya boşver sıvı soğutmayı. Hava soğutma yeter. BerkayZ87 dedi: Bir diğer eksisi de DRGB kontrolcüsü yok. Ama fan kontrolcüsü var. Oradan alan 2-3 kişiye para iadesi yapılmıştı galiba. Bi' olayları vardı onun ama tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir bilmiyorum. Dediğin gibi kontrolcü de çok büyük eksik.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 17 Mart 2021 #27 Kasa önerilerinde bu kasanın neden anı sanı pek geçmiyor? 'phanteks eclipse p360a d rgb aydinlatmali mesh on panel temperli cam mid tower atx bilgisayar kasasi' için arama sonuçları www.qp.com.tr
Kasa önerilerinde bu kasanın neden anı sanı pek geçmiyor? 'phanteks eclipse p360a d rgb aydinlatmali mesh on panel temperli cam mid tower atx bilgisayar kasasi' için arama sonuçları www.qp.com.tr
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #28 PuMaT dedi: Kasa önerilerinde bu kasanın neden anı sanı pek geçmiyor? 'phanteks eclipse p360a d rgb aydinlatmali mesh on panel temperli cam mid tower atx bilgisayar kasasi' için arama sonuçları www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... Nasıl adı sanı geçmiyor hocam? Bu bütçedeki çoğu kasa konusunda görüyorum bunu.
PuMaT dedi: Kasa önerilerinde bu kasanın neden anı sanı pek geçmiyor? 'phanteks eclipse p360a d rgb aydinlatmali mesh on panel temperli cam mid tower atx bilgisayar kasasi' için arama sonuçları www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... Nasıl adı sanı geçmiyor hocam? Bu bütçedeki çoğu kasa konusunda görüyorum bunu.
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Mart 2021 #29 PuMaT dedi: Kasa önerilerinde bu kasanın neden anı sanı pek geçmiyor? 'phanteks eclipse p360a d rgb aydinlatmali mesh on panel temperli cam mid tower atx bilgisayar kasasi' için arama sonuçları www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... Geçiyor hocam.
PuMaT dedi: Kasa önerilerinde bu kasanın neden anı sanı pek geçmiyor? 'phanteks eclipse p360a d rgb aydinlatmali mesh on panel temperli cam mid tower atx bilgisayar kasasi' için arama sonuçları www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... Geçiyor hocam.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 17 Mart 2021 #30 nevtugardic dedi: Nasıl adı sanı geçmiyor hocam? Bu bütçedeki çoğu kasa konusunda görüyorum bunu. Genişletmek için tıkla... Dreamy Bull dedi: Geçiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Ben görememişim demek ki.
nevtugardic dedi: Nasıl adı sanı geçmiyor hocam? Bu bütçedeki çoğu kasa konusunda görüyorum bunu. Genişletmek için tıkla... Dreamy Bull dedi: Geçiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Ben görememişim demek ki.