M MaxCreed Decapat Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 257 26 Ocak 2019 #1 Arkadaşlar iki adet plastik tabaka havala alan yeri kapatıyor. İşlevi nedir ? Kutudan O kısıma toz filtresi çıkıyor mu ?
Arkadaşlar iki adet plastik tabaka havala alan yeri kapatıyor. İşlevi nedir ? Kutudan O kısıma toz filtresi çıkıyor mu ?
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.290 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 26 Ocak 2019 #2 Üstünü kapatman için. O işe yarıyor. Toz filtresi yok. Kendin satın alabilirsin.
M MaxCreed Decapat Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 257 26 Ocak 2019 #3 LeViAcKeRMaN dedi: Üstünü kapatman için. O işe yarıyor. Toz filtresi yok. Kendin satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kapatırsak kötü olmazmı hava almaz. Yardım Konu kapanmıştır. Son düzenleme: 27 Ocak 2019
LeViAcKeRMaN dedi: Üstünü kapatman için. O işe yarıyor. Toz filtresi yok. Kendin satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kapatırsak kötü olmazmı hava almaz. Yardım Konu kapanmıştır.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.290 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 27 Ocak 2019 #4 MaxCreed dedi: Kapatırsak kötü olmazmı hava almaz. Yardım Konu kapanmıştır. Genişletmek için tıkla... Fan yoksa kapat. Oraya fan taktığım için bende açık. Mesela ben toz filtresi olanları koydum.
MaxCreed dedi: Kapatırsak kötü olmazmı hava almaz. Yardım Konu kapanmıştır. Genişletmek için tıkla... Fan yoksa kapat. Oraya fan taktığım için bende açık. Mesela ben toz filtresi olanları koydum.
M MaxCreed Decapat Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 257 27 Ocak 2019 #5 LeViAcKeRMaN dedi: Fan yoksa kapat. Oraya fan taktığım için bende açık. Mesela ben toz filtresi olanları koydum. Genişletmek için tıkla... Kutudan çıkıyor yani toz filtresi
LeViAcKeRMaN dedi: Fan yoksa kapat. Oraya fan taktığım için bende açık. Mesela ben toz filtresi olanları koydum. Genişletmek için tıkla... Kutudan çıkıyor yani toz filtresi
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.290 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 27 Ocak 2019 #6 MaxCreed dedi: Kutudan çıkıyor yani toz filtresi Genişletmek için tıkla... Mıknatıslı filtresi var üst taraf için o kadar. 2 tane oda. Başka yok.
MaxCreed dedi: Kutudan çıkıyor yani toz filtresi Genişletmek için tıkla... Mıknatıslı filtresi var üst taraf için o kadar. 2 tane oda. Başka yok.
M MaxCreed Decapat Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 257 27 Ocak 2019 #7 LeViAcKeRMaN dedi: Mıknatıslı filtresi var üst taraf için o kadar. 2 tane oda. Başka yok. Genişletmek için tıkla... Tamam. Konu kapanmıştır. Son düzenleme: 30 Ocak 2019
LeViAcKeRMaN dedi: Mıknatıslı filtresi var üst taraf için o kadar. 2 tane oda. Başka yok. Genişletmek için tıkla... Tamam. Konu kapanmıştır.