P47 Bluetooth düşük çekim gücü

teknolojim1

Hectopat
Katılım
11 Aralık 2020
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese selamlar.
P47 marka bir kulaklığa sahibim.
Bugün kendi bilgisayarım da P47 marka kulaklığımı denemek istedim.
Açtım ve bağlantısını yapmaya çalıştım fakat bağladığım halde zar zor algıladı, üstelik olarak kulaklığı çok yakın tutmam lazım ki ses gelsin sanki bir şey engelliyor gibiydi.
Telefona bağladığım zaman istediğim uzaklıkta dinleyebiliyorum istediğim gibi de çalıyor. Kesinti olmuyor.
Bluetooth güncellemelerine baktım, hepsi güncel.
Bu kulaklığım 5.0 destekliyor (P47 5.0+eEDR). Ben kendi bilgisayarıma baktığım zaman "Realtek Bluetooth 4.0 adapter." Yazıyor.
Driver güncellemeye çalıştım, her şeyin en son sürümünü indirdim. Yine güncel.
Bluetooth algılanıyor fakat çok yakında durması lazım, ben bu sorunu nasıl çözeceğim? Bağlantı kesilip duruyor.
Bana yardımcı olacak birileri var mı?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı