İ İmamic Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.291 Yer düzce 15 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar P47 kulaklığın uzatma yeri kırıldı ama çalışmasında bir sorun yok ilk bir bantladım fakat kafama takınca bükülüyor bende söktüm bandı orayı Japon yapıştırıcısıyla yapıştırsam olur mu?
Arkadaşlar P47 kulaklığın uzatma yeri kırıldı ama çalışmasında bir sorun yok ilk bir bantladım fakat kafama takınca bükülüyor bende söktüm bandı orayı Japon yapıştırıcısıyla yapıştırsam olur mu?
bentunadeyilim1234 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 626 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G16 Ekipmanlar: Asus TUF VG24VQ, Royal Kludge RK61, DeLux M800 Ultra, HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #2 Kafanız çok büyük değilse japon yapıştırıcısı tutabilir.
İ İmamic Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.291 Yer düzce 15 Nisan 2024 #3 bentunadeyilim1234 dedi: Kafanız çok büyük değilse Japon yapıştırıcısı tutabilir. Genişletmek için tıkla... Japon ve pamuk ile deneyeceğim bakalım.
bentunadeyilim1234 dedi: Kafanız çok büyük değilse Japon yapıştırıcısı tutabilir. Genişletmek için tıkla... Japon ve pamuk ile deneyeceğim bakalım.
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.109 Çözümler 46 15 Nisan 2024 #4 İmamic dedi: Japon ve pamuk ile deneyeceğim bakalım. Genişletmek için tıkla... Japon yapıştırıcısını karbonat/pamuk ile sertleştirip destek olarak bakır tel yada başka bir cisim ekleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İmamic dedi: Japon ve pamuk ile deneyeceğim bakalım. Genişletmek için tıkla... Japon yapıştırıcısını karbonat/pamuk ile sertleştirip destek olarak bakır tel yada başka bir cisim ekleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İ İmamic Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.291 Yer düzce 15 Nisan 2024 #5 Retoucher dedi: Japon yapıştırıcısını karbonat/pamuk ile sertleştirip destek olarak bakır tel ya da başka bir cisim ekleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam deneyeceğim.
Retoucher dedi: Japon yapıştırıcısını karbonat/pamuk ile sertleştirip destek olarak bakır tel ya da başka bir cisim ekleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam deneyeceğim.