Şimdilik buna alıp dediğin gibi HDD'den fazla hız verecekse kullanıp. Şuan için para biriktiriyorum, yeni sistem aldığımda o SSD'yi yeni sistemime takacağım. Bu düşünce bana mantıklı geliyor. Yani zaten SSD alacağım. Erken alıp kullanayım diyorum.Bağlayabilirsin ancak hızların anakart SATA 2 olduğu için düşük olacaktır ancak HDD'ye göre yine hız farkı olacaktır. (not: SSD eğer almadıysan o anakart için değmez.)
Şimdilik buna alıp dediğin gibi HDD'den fazla hız verecekse kullanıp. Şu an için para biriktiriyorum, yeni sistem aldığımda o SSD'yi yeni sistemime takacağım. Bu düşünce bana mantıklı geliyor. Yani zaten SSD alacağım. Erken alıp kullanayım diyorum.
Bu SSD'yi alacağım. Sence F/P midir? Yoksa tavsiyen var mıdır?
Patriot Burst SSD 480 GB Burst, 2.5” Solid State Drive, SATA III, 6Gbps PBU480GS25SSDR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Patriot Burst SSD 480 GB Burst, 2.5” Solid State Drive, SATA III, 6Gbps PBU480GS25SSDR : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hocam, SSD geriye dönük olarak SATA 2 destekler. SATA 1 ile çalışmayabilir. Özelliklerde SATA 3 Gb/sn olarak gözükmüyor.
![]()
ecs p4m800-m7 rev. 3.1 intell 775 pin agp ddr400 anakart STOK SORUNUZ
www.ortakbilgisayar.com
Peki SSD alırsam hangi kablo ile bağlayacağım? Elimde kablo yokta. Link atabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.