wroth Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 230 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #1 Selam, öncelikle anakartım P4M890-M7 BIOSTAR. Bu anakartın maksimum desteklediği işlemci nedir? Intel E2140, 2 GB RAM var ekran kartı yok. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2023
Selam, öncelikle anakartım P4M890-M7 BIOSTAR. Bu anakartın maksimum desteklediği işlemci nedir? Intel E2140, 2 GB RAM var ekran kartı yok.
Ekselansce Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 635 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #2 wroth dedi: Selam, öncelikle anakartım P4M890-M7 BIOSTAR. Bu anakartın maksimum desteklediği işlemci nedir? Intel E2140, 2 GB RAM var ekran kartı yok. Genişletmek için tıkla... Şu siteye gir aşağıda işlemci desteği yazan yer var orda desteklenen tüm işlemciler yazıyor. Hangisi en iyi bilmiyorum çünkü çok eski işlemciler Best Gaming Motherboards Recommend, Computer Components Manufacturers Best gaming motherboards recommend - BIOSTAR. Computer components manufacturers provide INTEL AMD sockets, various INTEL motherboards, etc. www.biostar.com.tw
wroth dedi: Selam, öncelikle anakartım P4M890-M7 BIOSTAR. Bu anakartın maksimum desteklediği işlemci nedir? Intel E2140, 2 GB RAM var ekran kartı yok. Genişletmek için tıkla... Şu siteye gir aşağıda işlemci desteği yazan yer var orda desteklenen tüm işlemciler yazıyor. Hangisi en iyi bilmiyorum çünkü çok eski işlemciler Best Gaming Motherboards Recommend, Computer Components Manufacturers Best gaming motherboards recommend - BIOSTAR. Computer components manufacturers provide INTEL AMD sockets, various INTEL motherboards, etc. www.biostar.com.tw
wroth Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 230 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #3 Burada en iyisi en üstte olan. Ben öyle biliyorum. Dosya Ekleri bakkmaaa.PNG 28,9 KB · Görüntüleme: 46
Raygun Attopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 64 Çözümler 1 21 Ocak 2023 #4 wroth dedi: Selam, öncelikle anakartım P4M890-M7 BIOSTAR. Bu anakartın maksimum desteklediği işlemci nedir? Intel E2140, 2 GB RAM var ekran kartı yok. Genişletmek için tıkla... 775 pin İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11 İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Son düzenleme: 21 Ocak 2023
wroth dedi: Selam, öncelikle anakartım P4M890-M7 BIOSTAR. Bu anakartın maksimum desteklediği işlemci nedir? Intel E2140, 2 GB RAM var ekran kartı yok. Genişletmek için tıkla... 775 pin İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11 İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 21 Ocak 2023 #5 O işlemciyi desteklemiyor o anakart maalesef. Raygun dedi: 775 pin. İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11 İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... @wroth, bu siteye göre maksimum Core 2 Duo E6700 desteklemektedir. Best Gaming Motherboards Recommend, Computer Components Manufacturers Best gaming motherboards recommend - BIOSTAR. Computer components manufacturers provide INTEL AMD sockets, various INTEL motherboards, etc. www.biostar.com.tw O listedeki işlemcilerden en iyisi Core 2 Duo E6700'dir hocam. Ekselansce dedi: Şu siteye gir aşağıda işlemci desteği yazan yer var orda desteklenen tüm işlemciler yazıyor. Hangisi en iyi bilmiyorum çünkü çok eski işlemciler. Best Gaming Motherboards Recommend, Computer Components Manufacturers Best gaming motherboards recommend - BIOSTAR. Computer components manufacturers provide INTEL AMD sockets, various INTEL motherboards, etc. www.biostar.com.tw Genişletmek için tıkla...
O işlemciyi desteklemiyor o anakart maalesef. Raygun dedi: 775 pin. İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11 İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... @wroth, bu siteye göre maksimum Core 2 Duo E6700 desteklemektedir. Best Gaming Motherboards Recommend, Computer Components Manufacturers Best gaming motherboards recommend - BIOSTAR. Computer components manufacturers provide INTEL AMD sockets, various INTEL motherboards, etc. www.biostar.com.tw O listedeki işlemcilerden en iyisi Core 2 Duo E6700'dir hocam. Ekselansce dedi: Şu siteye gir aşağıda işlemci desteği yazan yer var orda desteklenen tüm işlemciler yazıyor. Hangisi en iyi bilmiyorum çünkü çok eski işlemciler. Best Gaming Motherboards Recommend, Computer Components Manufacturers Best gaming motherboards recommend - BIOSTAR. Computer components manufacturers provide INTEL AMD sockets, various INTEL motherboards, etc. www.biostar.com.tw Genişletmek için tıkla...
wroth Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 230 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #6 Teşekkür ederim E6700 alacağım